Komunikasi karo Supplier? Supplier
Paul Wang Mr. Paul Wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 Email:lina_paul@linajx.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Guangdong LINA Industrial Co, Ltd duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing R&D chain industri plastik lan plastik, lan kita mimpin industri saka segi teknologi, kualitas lan layanan. Kanggo cepet, Toyota, Nike lan Bridgestone minangka pelanggan lan mitra pengusaha.

Kita apik ngrancang "proyek kalkun", kalebu sistem intelektualitas, perlindungan lingkungan lan keamanan otomatis keamanan energi, kayata barisan produksi karet silikon sing anyar, nggawe suhu suhu rendah / O2, sepi, vakum, granulasi utawa garis produksi kanggo bahan khusus anyar, kneader multi-fungsi kaya bobot kanthi otomatis, suntik lan suntikan bubuk ijo, granulasi, mbentuk dll, kanthi koleksi bledug. kita fokus ing R&D, manufaktur, sade lan pangopènan, uga duwe desainer profesional kita dhewe kanggo nyukupi kabutuhan.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Guangdong LINA Industrial Co, Ltd duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing R&D chain industri plastik lan plastik, lan kita mimpin industri saka segi teknologi, kualitas lan layanan. Kanggo cepet, Toyota, Nike lan Bridgestone minangka pelanggan lan mitra pengusaha.

Kita apik ngrancang "proyek kalkun", kalebu sistem intelektualitas, perlindungan lingkungan lan keamanan otomatis keamanan energi, kayata barisan produksi karet silikon sing anyar, nggawe suhu suhu rendah / O2, sepi, vakum, granulasi utawa garis produksi kanggo bahan khusus anyar, kneader multi-fungsi kaya bobot kanthi otomatis, suntik lan suntikan bubuk ijo, granulasi, mbentuk dll, kanthi koleksi bledug. kita fokus ing R&D, manufaktur, sade lan pangopènan, uga duwe desainer profesional kita dhewe kanggo nyukupi kabutuhan.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki