Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Guangdong LINA Industrial Co, Ltd gaduh pangalaman langkung ti 10 taun di R&D tina ranté industri karét sareng plastik, sareng urang nuju industri dina hal téknologi, kualitas sareng service.For instan, Toyota, Nike sareng Bridgestone mangrupikeun palanggan kami. sareng mitra koperasi.

Kami saé ngarancang "proyék kalkun", kalebet sistem intelektual, panyalindungan tanaga alam, automation panyalindungan lingkungan sareng kaamanan, sapertos barisan produksi anyar silicone karét percampuran sareng ngabentuk, suhu low-low / isolasi O2, vakum, granulasi atanapi garis produksi pikeun bahan khusus anyar, kneader multi-fungsi sapertos otomatis-beurat, pindahkeun sareng suntik bubuk héjo, granulasi, ngabentuk dll, kalayan kempelan lebu. urang museurkeun kana R&D, manufaktur, ngajual sareng pangropéa, salian ti éta urang gaduh desainer profésional urang sorangan pikeun nyumponan syarat anjeun.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Guangdong LINA Industrial Co, Ltd gaduh pangalaman langkung ti 10 taun di R&D tina ranté industri karét sareng plastik, sareng urang nuju industri dina hal téknologi, kualitas sareng service.For instan, Toyota, Nike sareng Bridgestone mangrupikeun palanggan kami. sareng mitra koperasi.

Kami saé ngarancang "proyék kalkun", kalebet sistem intelektual, panyalindungan tanaga alam, automation panyalindungan lingkungan sareng kaamanan, sapertos barisan produksi anyar silicone karét percampuran sareng ngabentuk, suhu low-low / isolasi O2, vakum, granulasi atanapi garis produksi pikeun bahan khusus anyar, kneader multi-fungsi sapertos otomatis-beurat, pindahkeun sareng suntik bubuk héjo, granulasi, ngabentuk dll, kalayan kempelan lebu. urang museurkeun kana R&D, manufaktur, ngajual sareng pangropéa, salian ti éta urang gaduh desainer profésional urang sorangan pikeun nyumponan syarat anjeun.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan