Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > Tentang Kami
Tentang Kami

Guangdong LINA Industrial Co, Ltd gaduh pangalaman langkung ti 10 taun di R&D tina ranté industri karét sareng plastik, sareng urang nuju industri dina hal téknologi, kualitas sareng service.For instan, Toyota, Nike sareng Bridgestone mangrupikeun palanggan kami. sareng mitra koperasi.

Kami saé ngarancang "proyék kalkun", kalebet sistem intelektual, panyalindungan tanaga alam, automation panyalindungan lingkungan sareng kaamanan, sapertos barisan produksi anyar silicone karét percampuran sareng ngabentuk, suhu low-low / isolasi O2, vakum, granulasi atanapi garis produksi pikeun bahan khusus anyar, kneader multi-fungsi sapertos otomatis-beurat, pindahkeun sareng suntik bubuk héjo, granulasi, ngabentuk dll, kalayan kempelan lebu. urang museurkeun kana R&D, manufaktur, ngajual sareng pangropéa, salian ti éta urang gaduh desainer profésional urang sorangan pikeun nyumponan syarat anjeun.

Jenis usaha : Manufacturer

Range produk : Mixing Equipment , Plastic Machinery , Rubber Machinery

Produk / Service : Saran Kneader , Karét internal Campuran , Buka ngagiling , Dua Mill Mill , Granulator palastik , Extrusion Pelletizer

total karyawan : 101~200

Ibu (Million AS $) : 10,000,000RMB

taun Didirikeun : 2002

Sertipikat : ISO9001 , CE

Alamat parusahaan : LINA Tech Park, Cai Yun Dong Road, Hou Jie Town, Dongguan City, Guangdong Provice, Dongguan, Guangdong, China

moreCompany Capacity
morevideo
Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Peak season lead time:0

Off season lead time :0

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$5 Million - US$10 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : Below US$1 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 21% - 30%

Pasar utama : Africa , Asia , Middle East , Oceania , Other Markets , Worldwide

Kamampuh produksi

No of Galur Produksi :5

No of QC Staf :5 -10 People

Layanan OEM disadiakeun :yes

Pabrik Ukuran (Sq.meters) :3,000-5,000 square meters

pabrik lokasi :8 Er Heng Road, ChiLing Industrial Zone, Donguan City, Guangdong Province, China

moreMain Produk
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan