Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Udara Dipisahkeun Kneader
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Udara Dipisahkeun Kneader

Kategori produk tina Udara Dipisahkeun Kneader, kami pabrik husus ti Cina, Karét Udara Anu Terpisah Campur, Air Panyiraman Panyebaran Plastik Kneader suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Saran Kneader R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Udara Dipisahkeun Kneader suppliers

Saran Kaseuhan Saran Terpisah LINA Air

Penyebaran penyebaran hawa LINA dipaké dina titanium / aluminium / tambaga / nikel sareng sintésis aloi logam alit sanésna, cocog pikeun dahar keramik khusus cair. Desain patén ieu nyayogikeun tekanan hawa anu saé kalayan lingkungan anu tiasa dicampurkeun ku eusi oksigén anu handap pikeun ngajantenkeun bahan anu aya kneading sareng pelletizing dina oksigén anu séhat atanapi teu nganggo oksigén. Campuran internal tina jinis ieu tiasa dianggo pikeun non-logam henteu hadé sapertos keramik zirconia sareng magnet permanén bumi jarang, magneto-optik, superconducting, penyimpanan hidrogen sareng alloy bumi anu langka.

LINA Mass Production Dispersion Kneader

Kauntungan Téknis Lne Dispersion Air-Terasing LINA

1. Rarancang panyalindungan gas ganda: Dina prosés kneading sareng pelletizing, sipat fisik material` bakal robih kumargi zona suhu anu béda, desain panyalindungan gas dobel diadopsi pikeun ngahontal tujuan ngajaga harta fisik. Téknologi anu dipatenkeun ieu dipaké dina perbandingan umum titanium / aluminium / tambaga / nikel sareng formulasi aloi logam sanés.

2. Kauntungan tina panyalindungan gas Ganda + Téhnologi digabungkeun Udara: Dina téknologi hawa terasing, eusi oksigén dina campuran campur parantos réduksi. Sareng kalayan desain panyambungan gas dobel, tekanan hawa anu luhur kalayan lingkungan nyampur kontén oksigén anu handap kabentuk pikeun mastikeun bahan éta kneading sareng pelletizing dina kaayaan anu kirang pisan oksigén atanapi bébas oksigén. Téknologi anu dipatenkeun ieu dipaké dina titanium / aluminium / tambaga / nikel sareng sintésis aloi logam sanés anu sanésna cocog, pikeun nyumput khusus keramik khusus.

Spésifikasi LINA Udara Terpisahan Udara

LN Air Isolated Kneader

Type

Size

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST (LT) kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500

150

4500*2600*3600

19500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan