Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Siping Penyebaran Panyebaran Kneader
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Siping Penyebaran Panyebaran Kneader

Kategori produk tina Siping Penyebaran Panyebaran Kneader, kami pabrik husus ti Cina, Siping Penyebaran Panyebaran Kneader, Pangendalian Suhu Campur Internal suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Campuran Campuran Campuran Cai R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Siping Penyebaran Panyebaran Kneader suppliers

Penyebaran Penyebaran Jenis LINA LINA

Penyebaran Lnex LINA sareng Fungsi Cooling umumna dianggo pikeun karét kneading, sabab karét biasana sénsitip kana suhu tinggi sareng gampang karét pikeun ngahasilkeun panas dina prosés nyampur kusabab gesekan. Metode penyejukan utama nyaéta sistem pendinginan cai, anu ngaksés pipa cai dina ruang nyampur sareng rotors pikeun mastikeun lingkungan nyampur suhu low pikeun bahan karét. Sistem PID diadopsi dina sistem kontrol suhu pikeun mastikeun akurasi suhu.

Cooling Type KneaderCooling Type Dispersion Kneader

Prinsip kerja LINA   Jenis Seueur Campuran Penyebaran

Ruang percampuran didamel tina baja khusus canggih, kalayan permukaan dirawat kalayan baja tahan abrasion, dilapisan ku kromium keras pikeun nyayogikeun résistansi abrasion anu alus sareng jasa jasa nya éta 1-2 kali langkung panjang batan kneaders penyebaran tradisional. Ruang anu dicampur dibagi kana jinis tipping sareng jinis angkat. Segel garan mékanis garing dipaké pikeun mastikeun pangropéa gampang sareng perlindungan lingkungan.

Pencét sareng mw dicampur kamuluan tina panyebaran knN LN anu dilarapkeun pikeun mastikeun résistansi abrasion anu saé bahkan dicampur bahan sareng dioptimalkeun parobihan fisik. Desain 2-terapkeun diterapkeun kanggo alat-alat leakage-buktina pikeun utami ningkatkeun kinerja buktina bocor, sareng kolektor debu anu diwangun ngamungkinkeun kumpulan debu anu saé sareng gancang.

Spésifikasi Penyebaran Fungsi Féparasi LINA Kneader

LN Cooling Dispersion Kneader

Type

Size

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST (LT) kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan