Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Dua Mill Mill > Kelipna Jenis Duaan Gulung
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Kelipna Jenis Duaan Gulung

Kategori produk tina Kelipna Jenis Duaan Gulung, kami pabrik husus ti Cina, Buka Pergaulan Gedong Sareng Blok Saham, Karét Ngeringkeun Dua Gilingan Gilingan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Jenis Tiruan Buka Pabrik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Kelipna Jenis Duaan Gulung suppliers

LINA Élmu Sejen Tipe Gulung Gila Dua

Karét LINA Penyejuk Karét Dua Gulung Pabukarna dilarapkeun kana bahan karét anu kedah diséépkeun nalika prosés panggilingan. Fungsi penyejukan LINA Dua Roll Campuran Mill stabil, sareng pangaruhna seragam kusabab desain liang cai roller.

 

Fungsi kaamanan nyaéta pertimbangan munggaran LINA Open Mill . Perlu disebatkeun LINA Two Roll Open Mill` alat kaamanan parantos ngagaduhan sababaraha patén nasional. Insinyur LINA parantos ngaaliti sareng ngamekarkeun alat kaamanan anu komprehensif sapertos tombol eureun darurat derajat 360 derajat, alat pangarang ngabalikeun, alat kaamanan ergonomics sareng sensor inféksi.


Cooling Type Two Roll Mill




Fitur utama:

Roller kualitas luhur:

Bahan-bahan dicampurkeun sacara gaul ku roller supados polimér terikat sareng pangisi langkung efektif. Roller didamel di Taiwan sareng dirakit di pabrik LINA. Roller tiasa eunteung anu diawat sareng dikeraskeun panas.

Cooling Type Two Roll Mill Rotor

Jaminan anu aman :

Roller ngadopsi 360 derajat darurat sareng ngabalikeun alat anu saé, deteksi otomatis infra red sareng kaamanan ergonomics pikeun mastikeun kasalametan pangguna.

Cooling Type

Operasi calakan

LINA Dua panel kontrol Guling Campur Mill's ngadopsi 360 ° Panel Rotatable anu tiasa dijalankeun ti sudut anu béda.

Cooling Type Two Roll Mill PLC

Penampilan pisan

LINA desain laboratorium desain anyar LINA kalayan fungsi pilihan komprehensif sareng parangkat anu aman, anu ngajamin katepatan rumus sareng efisiensi anu luhur.

Cooling Type Mill

Kauntungan:

· Kualitas dijamin

Komponén diimpor ti Taiwan; brand reducer nyaéta LINA.

· Sistem lemes anu calakan PLC

Sistem ieu tiasa gampang ngimpor atanapi ngekspor data, program sareng rékaman, layar sentuh disayogikeun.

· Transmisi Tunggal-batang

Pamasangan sareng operasi anu gampang, kakuatan twisting kuat sareng sora anu lemah

· Anti-ngagem

Rollers didamel tina aloi vanadium-titanium, anu diobih ku nitriding sareng panyaduran penyerutan kromium permukaan.

· Akurasi anu luhur

Tampilan digital sareng panyesuaian aman sareng gampang

· Ngaminimalkeun karuksakan tina darurat

Alat parangkat darurat darurat

· Sistem pendingin anu dilebetkeun

Pencemaran minimal, prestasi pendingin anu alus teuing

· Sistem pelumasan otomatis

Ngajaga peluméntasi kontinyu pikeun manjangkeun umur jasa na

· Pangobatan permukaan kaca spion

Ngabersihan bahan upami teu aya juru paéh, lancar sareng merata ngadamel bahan-bahan tuang anu gampang.


Item

Technical Datum

Model

XK-120

XK-160

XK-200

XK-300

XK-360

XK-400

XK-450

XK-550

XK-560

Roller diameter

mm

120*350

160*350

228*600

300*700

360*900

400*1000

450*1200

550*1500

560*1530

Front roller liner velocity

r/min

19

18

16

13

11

11

10

9

8

Roller velocity ratio

 

1.24

1.29

1.27

1.3

1.2-1.3

1.2-1.3

1.2-1.3

1.2-1.35

1.3

Max pitch

mm

0-5

0-5

0-8

0-10

10

10

12

16

15

Machine output

kg

0.5-1.5

1.5-3

6-10

10-15

15-25

20-35

30-50

50-70

50-70

Voltage

V

380

380

380

380

380

380

380

380

380

Motor power

kw

5.5

5.5/7.5

7.5/11

15/18.5

30

45

55

90/110

160

Weight

KG

800

1000

1200

2500

6500

8000

10000

22000

22500


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan