Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Ngaleupaskeun Kneader
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Ngaleupaskeun Kneader

Kategori produk tina Ngaleupaskeun Kneader, kami pabrik husus ti Cina, Ngaleungitkeun Panyebaran Sebaran, Ngaleungitkeun Mesin Kneading suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Karét Ngabubarkeun Saran Campuran R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Ngaleupaskeun Kneader suppliers

LINA Ngaleungitkeun Saran Kneader

LINA ngabongkar panyebaran kneader nyayogikeun kinerja beberesih anu saé hususna kanggo bahan caket. Tanpa mangaruhan pangaruh panyampur kneader, rotor tiasa dipisahkeun gampang tina ruangan nyampur. Alat panyebaran internal jinis ieu cocog pikeun rupa-rupa bahan sareng tiasa nyayogikeun segel lebu kinerja anu langkung saé pikeun nyegah kabocoran bahan.

 

Desain khusus pikeun CIM & MIM

1. Kabersihan langkung luhur: Ngabersihan bahan tanpa juru paéh; nu chamber campur kode jeung rotors tina dispersi kneader tiasa misah d ditumpes; Sadaya permukaan anu langsung dihubungan sareng bahanna nyaéta eunteung anu digosok, anu ngajamin bahan pikeun gampang dibersihkeun tanpa bahan ketan .

2. Wearable jero rongga: diimpor baja alloy anyar husus   sareng perlakuan panas vakum diangkat. Rintangan baju anu kuat, résistansi kana érosi horisontal, résistansi korosi sareng épék finish herang anu luhur dihontal.

3. Laras   rasio laju rotor: Rasio laju rotor tiasa dilereskeun, anu sasar dina sababaraha sarat fungsi bahan khusus sareng ngahontal pangaruh kasebar sareng efisiensi.   The kneader kalawan rasio speed rotor adjustable dirancang utamana pikeun maranéhanana bahan anu sénsitip tina hawa / tinggi merlukeun suhu béda / laju robah gancang tina hawa / saum sareng bentang ranté molekular Tumuwuhna.

4. Sistem kontrol suhu : Seueur uji coba anu ngirangan kontrol suhu tahap boga pangaruh penting tina bédana warna keramik .  

5. Sistem kontrol cerdik PLC: 1. Perekam data real-time sareng ékspor waktos kneading, suhu (percampuran ruangan sareng rotor hareup / pungkur), tekanan ram, ayeuna, torsi sareng kode resep. 2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah nyampur, nyimpen 20 rohangan resep. 3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data, sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet.   4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.

 

Disassemble dispersion kneader

 

Spésifikasi LINA Ngaleupaskeun kneader Saran

Type

Size (L)

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN disassemble dispersion kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan