Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Saran Kneader

Kategori produk tina Saran Kneader, kami pabrik husus ti Cina, Penyebaran Mesin Pergaulan, Panyebaran Campuran suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Saran Kneader R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

LAB TEST Kneader

Tambih deui

Ngaleupaskeun Kneader

Tambih deui

Pne disebarkeun PIM

Tambih deui

Udara Dipisahkeun Kneader

Tambih deui

Siping Penyebaran Panyebaran Kneader

Tambih deui

Kneader Kacepetan Panyebaran Speed

Tambih deui

Sisi Saran Saran Intermeshing

Tambih deui

Kneader Tipe Saran Tangential

Tambih deui

PLC Saran Saran PLC

Saran Saran LINA LINA

Tilas panyebaran LINA ngabantosan nyiptakeun seueur akrab dina kahirupan sapopoé, tina sakedik karét disegel kana plastik, bagian keramik sareng mental tina aplikasi anu béda dina bagian-bagian karét, bagian ponsel, industri ban, industri ékspérimén institusional sareng militér, aérospace satuan. Penyebaran Internasional LINA dirancang pikeun muncul rupa-rupa kinerja gumantung kana bahan baku sareng aplikasi. Kami parantos akumulasi langkung ti 20 taun pangalaman dina industri ieu sareng nyumponan tungtutan para klien ti sakumna dunya.


Téknologi kneading / mixing-LINA sareng kaahlian henteu ngan ukur knead / nyampur karét sareng sanyawa plastik kalayan viskositas tinggi, tapi ogé kenthel semi-padet, rupa-rupa elastomer, bubuk keramik sareng bahan anyar sapertos komposit anu béda.

LINA Dispersion Kneader

Bahan atah dahar-pamisah kneader / mixer / mixer internal dina prosés kneading mastikeun bahan baku tina rupa-rupa ciri sareng bentuk (padet & bubuk & cair) dikedal sacara éfisién kalayan kualitas luhur.

 

Spésifikasi kneader panyebaran LINA

LN Dispersion Kneader

Type

Size

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST (LT) kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500

 

Fitur utama

1) Cocog pikeun rupa-rupa karét, plastik sareng karét sénsor & plastik.

2) Alat parantos bocor anu épéktip.

3) "MW" ngetik pressurization pikeun panyebaran anu langkung saé.

4) Sistem kontrol tepat (sistem suhu; sistem listrik).

5) Tingkat pangropéa rendah ku asesoris diimpor.


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan