Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Debu Buktina Debu
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Debu Buktina Debu

Kategori produk tina Debu Buktina Debu, kami pabrik husus ti Cina, Debu Bukti Karét Campuran, Beungkeut Campuran Buktina suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Sumputkeun Koléksi Sisan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Debu Buktina Debu suppliers

Panyebaran Debu Ganda LINA Dobel

Pikeun nyumponan usaha pikeun ngalindungan perlindungan lingkungan saalam dunya, LINA nimukeun kneader panyebaran ramah lingkungan anu munggaran pikeun khusus pikeun kneading bahan karét anu ngeusian, sapertos bubuk karbon hideung, bubuk hideung karbon bodas, bubuk keramik. bubuk méntal sareng saterasna. Ieu anyar dirancang   mixer internal henteu ngan ukur tiasa nyampur bahan bubuk sacara épisién, tapi ogé tiasa nyegah lebah lebu sareng polusi dina bengkel.

 

Tingkat lebu-buktina tina jinis campuran penyebaran ieu parantos ngahontal tingkat paling luhur di rumah tangga. Modeu mesin nyampur karét ngagampangkeun atanapi ngaleungitkeun karugian anu disababkeun ku nyampurkeun debu sareng bau pangadun internal konvensional. Anu langkung penting, panyebaran kneader dobel dobel LINA sacara signifikan ngirangan polusi dina bengkel atanapi laboratorium.

 

Tekananisasi MW ogé dilarapkeun pikeun mastikeun campuran bahan sareng ngoptimalkeun variasi alam sareng ngahontal gerak curvilinear X bahan bahan, nyayogikeun tahan abrasion sareng kahirupan jasa nyaéta 1-2 kali langkung panjang tibatan mesin karét tradisional sareng plastik.

 

Double dust proof dispersion kneader

Dust collection dispersion kneader

Spésifikasi Panyebaran Bukti Double DINA LINA Dobel

LN Dispersion Kneader

Type

Size

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST (LT) kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500

 

Fitur utama

1. Rekam data tepat & sistem analitis .

2. Pangaruh pédah.

3. Sistem kontrol friendly-pangguna.

4. Cocog kanggo sababaraha bahan.

5. Pembersih Gampang kanggo bahan anu béda.

6. Langkung hadé segel lebu pikeun nyegah bocor bahan.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan