Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Dua Mill Mill > E-Stop Dua Giling Pabiling
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

E-Stop Dua Giling Pabiling

Kategori produk tina E-Stop Dua Giling Pabiling, kami pabrik husus ti Cina, Karét Dua ngagiling, Proses Ngagiling Aman Karét suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lirén Darurat Dua Ganda Gulung R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina E-Stop Dua Giling Pabiling suppliers

LINA Darurat Henteu Mesin Mesin Gulung Dua

Dua Roll Open Mill mangrupikeun mesin kalayan tingkat kacilakaan anu langkung damel, LINA E-Stop Open Dua Roll Mill fokus kana sistem kasalametan mesin `s. Pikeun Mesin Lab LINA Lab Loro Dua Mesin keur ngagulung, aya lima alat kaamanan anu dipasang:

(1). Nasional dipatenkeun 360 ° ngarampa tombol darurat.

(2). Sensor kaamanan inféksi.

(3). Tombol darurat dengkul-rampa

(4). Panutup pelindung Roller.

(5). Tombol darurat dina panél rotatable 360 ​​°.

(6). Alat ngerem sabalikna.


Fungsi kaamanan nyaéta pertimbangan munggaran LINA Open Mill `s. Perlu disebatkeun LINA Two Roll Open Mill` alat kaamanan parantos ngagaduhan sababaraha patén nasional. Insinyur LINA parantos ngaaliti sareng ngamekarkeun alat kaamanan anu komprehensif sapertos tombol eureun darurat derajat 360 derajat, alat pangarang ngabalikeun, alat kaamanan ergonomics sareng sensor inféksi.

Emergency Stop Two Roll Milling Machine


Fitur utama:

Kacida   penampilan : LINA desain laboratorium anyar gulung panggilingan mesin anu komprehensif fungsi pilihan sareng aman, anu mastikeun katepatan formulaand tinggi.

Jaminan anu aman:   Roller nganggo standar 360 derajat darurat sareng ngabalikeun alat, deteksi otomatis inféksi otomatis sareng kaamanan ergonomics pikeun mastikeun kasalametan operator.

Operasi cerdas : LINA lab dua roll open mill pikeun nguji produk PLC sistem kontrol lemes anu calakan gampang pikeun ngimpor atanapi ngékspor data sareng catetan. Katepatan dina kontrol sareng pangukuran campur kode sareng babandingan.

Sistem kontrol cerdik PLC: 1. Perekam data real-time sareng ékspor waktos kneading, suhu (mixing chamber and front / back rotors), pressure ram, kiwari, torsi sareng kode resep. 2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah anu dicampur, ngahémat 20 rohangan resep. 3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data, sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet. 4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.

mass production internal mixer

LINA   Kauntungan:

· Kualitas dijamin

Komponén diimpor ti Taiwan; brand reducer nyaéta LINA.

· Sistem lemes anu calakan PLC

Sistem ieu tiasa gampang ngimpor atanapi ngekspor data, program sareng rékaman, layar sentuh disayogikeun.

· Transmisi Tunggal-batang

Pamasangan sareng operasi anu gampang, kakuatan twisting kuat sareng sora anu lemah

· Anti-ngagem

Rollers didamel tina aloi vanadium-titanium, anu diobih ku nitriding sareng panyaduran penyerutan kromium permukaan.

· Akurasi anu luhur

Tampilan digital sareng panyesuaian aman sareng gampang

· Ngaminimalkeun karuksakan tina darurat

Alat parangkat darurat darurat

· Sistem pendingin anu dilebetkeun

Pencemaran minimal, prestasi pendingin anu alus teuing

· Sistem pelumasan otomatis

Ngajaga peluméntasi kontinyu pikeun manjangkeun umur jasa na

· Pangobatan permukaan kaca spion

Ngabersihan bahan upami teu aya juru paéh, lancar sareng merata ngadamel bahan-bahan tuang anu gampang.

Spésifikasi Mesin Lily Terbuka LINA

Item

Technical Datum

Model

XK-120

XK-160

XK-200

XK-300

XK-360

XK-400

XK-450

XK-550

XK-560

Roller diameter

mm

120*350

160*350

228*600

300*700

360*900

400*1000

450*1200

550*1500

560*1530

Front roller liner velocity

r/min

19

18

16

13

11

11

10

9

8

Roller velocity ratio

 

1.24

1.29

1.27

1.3

1.2-1.3

1.2-1.3

1.2-1.3

1.2-1.35

1.3

Max pitch

mm

0-5

0-5

0-8

0-10

10

10

12

16

15

Machine output

kg

0.5-1.5

1.5-3

6-10

10-15

15-25

20-35

30-50

50-70

50-70

Voltage

V

380

380

380

380

380

380

380

380

380

Motor power

kw

5.5

5.5/7.5

7.5/11

15/18.5

30

45

55

90/110

160

Weight

KG

800

1000

1200

2500

6500

8000

10000

22000

22500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan