Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Extrusion Pelletizer
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Extrusion Pelletizer

Kategori produk tina Extrusion Pelletizer, kami pabrik husus ti Cina, Pelletizer palastik, Garis Granulasi Plastik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Plruder Extruder R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Strand Air Extrusion Pelletizer

Tambih deui

Cai Ring Ring Extrusion Pelletizer

LINA Extrusion Pelletizer

Pelet extrusion LINA aya dina tingkat utama dina industri domestik, LINA ngahasilkeun rupa-rupa jinis ekstrusier granulasi sapertos pemanasan hawa sareng modéren hawa, mode pelletizing cai, mode modél pelempuhan pelencongan cai sareng modeu pérsilisasi cincin cai pikeun nyumponan kabutuhan tina bahan anu béda.

Bahan dahar mangrupikeun prosés penting tina prosés prosés granulasi. Pikeun ngahontal prosés dahar bahan anu efektif sareng éfisién, LINA ngadopsi kembar taper sareng metode panangan kembar-panangan pikeun nyayogikeun kabutuhan sagala rupa bahan.

Mesin Lilin Kembar-Laper LINA

Mesin lilin tapar kembar LINA , éta ogé disebut mesin pelletizing ganda-kon, anu nyukupan dahar kapaksa ku dua tapers. Pikeun ngahontal prosés kontinyu anu otomatis sareng otomatis ku kapaksa nyédél dina beampuran logam campuran, LINA koncét pelletizer dobel ngirangan penghancuran anu aya dina granulasi tradisional bubuk logam. Granit tapis kembar LINA khusus pikeun pelletizing tina karasa tinggi, kakuatan sareng bahan tahan ngagem, kalebet bubuk stainless-steel, bubuk beusi, bubuk magnét, zirconium oksida sareng bubuk keramik.

LINA Twin-Taper Granulation Machine

LINA Extrusion Pelletizer

LINA Karét Produksi Plét & Pletét Plastik

Garis produksi LINA karét & plastik dilarapkeun pikeun rupa-rupa masterbatch karét, aditif karét, bantu kimia sareng granulasi masterbatch anu sanés. Proses sadayana nyaéta Serat kneader → Hoist Otomatis → feeder dual-leungeun feeder → Tangkal tunggal extruding granulator → Gugus penyejuk-jenis hawa paeh muka pemotong panas granit → Tingkat 1 pemisah penyejuk → Tingkat 2 pemisah penyejuk → Tingkat 3 pemisahan penyejukan → Taiwan Geter transparan tabung tabung → Panyebaran ember.

LINA Rubber & Plastic Pelletizing Production Line

Kauntungan tina Garisan Extrusion LINA Granulation (Téhnik utama sareng gambar ti Taiwan, Jepang sareng saterasna.)

1. Unit ngagaduhan sadayana proses proses ranté, sora sareng alarm gagal sinar sareng cahaya sareng titik lepat sareng gancang sareng fungsi kontrol anu sanés. Sadaya bagian anu aya hubunganana sareng bahanna tina stainless steel.

2. akurasi luhur sistem kontrol suhu pikeun mastikeun sensitipitas suhu bahan.

3. Ngadopsi tipeu jinis pamisahan metode saatos proses ngiringan, pikeun nyegah panyebaran partikel sareng mastikeun penyebaran partikel.

4. Sistem dahar tina mesin pencét angkat alat manaskeun sareng ngabalikeun alat pikeun ngabéréskeun masalah outage listrik, kacilakaan bahan sareng beberesih.

5. Utamana, tong sareng maot sirah ngadopsi téknik asing maju pikeun mastikeun sareng ngontrol bahaya anu kajantenan nalika tekenan henteu dikontrol. Pelat saring sayang gampang dibersihkeun sareng gancang ngarobah bolong sareng sirah anu maot t gampang dibocor.

6. hoist ngadamel téknologi mulang otomatis pikeun mastikeun efisiensi kerja.

7. Gabungan téknologi feeder dua kali tarik sareng saklar tunggal henteu ngan ukur nyayogikeun syarat luhur campuran sérédér, tapi ogé ngarobih masalah waktos sareng kakuatan ngalaksanakeun prosés kerja tradisional.

Spésifikasi LINA Extrusion Pelletizing Line

Name

Mode

Capacity of Kneader

Screw length to diameter ratio

Screw diameter

Dimension

LINA Extrusion Pelletizing Line

LN-10/70

10L

12:01

70mm

2200*1000*1150

LN-10/75

10L

12:01

75mm

2650*1100*1250

LN-35/100

35L

12:01

100mm

3800*1090*1690

LN-55/120

55L

12:01

120mm

3800*1090*1690

LN-75/135

75L

12:01

135mm

3850*2350*3280

LN-110/150

110L

12:01

150mm

5100*2000*1500

LN-110/165

110L

12:01

165mm

5100*2000*1500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan