Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Dua Mill Mill > Pemanasan Tipe Dua Giling Gulung
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Pemanasan Tipe Dua Giling Gulung

Kategori produk tina Pemanasan Tipe Dua Giling Gulung, kami pabrik husus ti Cina, Buka Mesin Pergaulan Karét, Pemanasan Jenis Gét Karét suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Pemanasan Tipe Mesin Panangan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Pemanasan Tipe Dua Giling Gulung suppliers

Pemanasan LINA Tipe Dua Giling Guling



LINA Terbuka Dua Fungsi Gulungan Pemanasan biasana diterapkeun pikeun bahan plastik, sapertos PP, PE, PVC, EVA, ABS sareng elastomer jsb. Metode pemanasan tina LINA Dua Mill Mill Roll   Machin e kalebet pemanasan listrik, pemanasan minyak anu ngalir sareng pemanasan uap. Sistem pemanasan ieu tiasa dipasang dina Laboratorium Dua Roll Mill sareng Produksi Massa Dua Roll Mill .


Fungsi kaamanan nyaéta prioritas Open LINA Open Mill . Insinyur LINA parantos ngaaliti sareng ngamekarkeun alat kaamanan anu lengkep sapertos 360 tombol eureun darurat dorongan, alat ngerem ngabalikeun, alat kaamanan ergonomika sareng sénsor infra sanésna. Perlu disebatkeun LINA Dua Alat Bukak Roll Mill Mill anu parantos ngagaduhan sababaraha patén nasional.

Cooling Type Two Roll Mill



Fitur utama:

Roller kualitas luhur

Bahan-bahan dicampurkeun sacara gaul ku roller supados polimér terikat sareng pangisi langkung efektif. Roller didamel di Taiwan sareng dirakit di pabrik LINA. Roller tiasa eunteung anu diawat sareng dikeraskeun panas.
Cooling Type Two Roll Mill Rotor


Jaminan anu aman :

Roller ngadopsi 360 derajat darurat sareng ngabalikeun alat anu saé, deteksi otomatis infra red sareng kaamanan ergonomics pikeun mastikeun kasalametan pangguna.


Cooling Type Mill


Operasi calakan

LINA Dua panel kontrol Guling Campur Mill's ngadopsi 360 ° Panel Rotatable anu tiasa dijalankeun ti sudut anu béda.

Cooling Type Two Roll Mill PLC


Penampilan pisan

LINA desain laboratorium desain anyar LINA kalayan fungsi pilihan komprehensif sareng parangkat anu aman, anu ngajamin katepatan rumus sareng efisiensi anu luhur.

Cooling Type



Kauntungan:

Kualitas dijamin
Komponén diimpor ti Taiwan; brand reducer nyaéta LINA.
PLC sistem kontrol calakan anu calakan
Sistem ieu tiasa gampang ngimpor atanapi ngekspor data, program sareng ngarékam, layar sentuhan disayogikeun.
Tangkungan Tunggal-aci
Pamasangan sareng operasi anu gampang, kakuatan twisting kuat sareng sora anu lemah
Anti pakean
Rollers didamel tina aloi vanadium-titanium, anu diobih ku nitriding sareng panyaduran penyerutan kromium permukaan.
Katepatan tinggi
Tampilan digital sareng panyesuaian aman sareng gampang
Ngaleutikan karusakan tina darurat
Alat parangkat darurat darurat
Sistem pendingin anu dilebetkeun
Pencemaran minimal, prestasi pendingin anu alus teuing
Sistem pelumasan otomatis
Ngajaga peluméntasi kontinyu pikeun manjangkeun umur jasa na
Pangobatan permukaan kaca spion
Ngabersihan bahan upami teu aya juru paéh, lancar sareng merata ngadamel bahan-bahan tuang anu gampang.




Pemanasan Élisi Tilu Ganda Pergaulan Campuran

Rarancang anyar Lina Precision Élmu sarta Tipe Dua Roll Buka Pergaulan Mill l boga   geus ngarah di industri mesin karét sareng plastik China kalayan precision tinggi sareng alat kaamanan anu tinggi. Jenis Pemanasan Karét LINA   Dua kauntungan utama Roll Milling Machine sacara lega dianggo dina industri karét, plastik sareng bahan anyar. Bagian utama LINA Karet Terbuka LINA diimpor ti Jepang, Jerman sareng Taiwan. Ramah pangguna, kaamanan anu langkung luhur, precision control luhur, daya tahan langkung luhur sareng sistem kontrol suhu anu saé. Pabrik terbuka LINA tiasa dilarapkeun kana tenacity tinggi, viskositas tinggi sareng karasa beurat karét atanapi sanyawa plastik sareng sajabana. Kasalametan mangrupikeun prioritas kahiji urang, insinyur urang parantos nalungtik sareng mekarkeun parangkat lunak anu komprehensif sapertos 360 derajat tombol eureun darurat, undakan ngerem sabalikna, infra inféksi sensor sareng alat kaamanan ergonomics jsb. LINA dua alat kaamanan mesin panggilingan parangkat nerapkeun patén nasional.


Item

Technical Datum

Model

XK-120

XK-160

XK-200

XK-300

XK-360

XK-400

XK-450

XK-550

XK-560

Roller diameter

mm

120*350

160*350

228*600

300*700

360*900

400*1000

450*1200

550*1500

560*1530

Front roller liner velocity

r/min

19

18

16

13

11

11

10

9

8

Roller velocity ratio

 

1.24

1.29

1.27

1.3

1.2-1.3

1.2-1.3

1.2-1.3

1.2-1.35

1.3

Max pitch

mm

0-5

0-5

0-8

0-10

10

10

12

16

15

Machine output

kg

0.5-1.5

1.5-3

6-10

10-15

15-25

20-35

30-50

50-70

50-70

Voltage

V

380

380

380

380

380

380

380

380

380

Motor power

kw

5.5

5.5/7.5

7.5/11

15/18.5

30

45

55

90/110

160

Weight

KG

800

1000

1200

2500

6500

8000

10000

22000

22500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan