Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Extrusion Pelletizer > Panas Motong Extrusion Pelletizer
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panas Motong Extrusion Pelletizer

Kategori produk tina Panas Motong Extrusion Pelletizer, kami pabrik husus ti Cina, Panas Motong Pelet, Panas Pelletizing Panas Hot suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panas Pelletizing Hot Motong R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Panas Motong Extrusion Pelletizer suppliers

LINA Extrusion Pelletizer

Kaseueurna polimér kedah di kneaded teras dibaharna saatos dilakukeun kana produk ahir. Diurutkeun ku cara-cara pelletizing, karét LINA & granit palastik tiasa dibagi jadi opat kategori: 1. Metode pelletizing pemanasan hawa sareng hawa. 2. Métode palapis cai handapeun-cai. 3. Metode ékstrusi cai-lambar. 4. padika cai-ring cai. Lina pelletizer bisa minuhan kaperluan granulation tina luhur-viskositas jeung karét viskositas lemah sareng bahan plastik, kitu ogé sababaraha bahan anyar jeung aditif kimiawi.

LINA Die Surface Panas Potong Pelet Pelletizing

LINA pamotongan panas anu maot sareng mesin panangan hawa penyejukan hawa cocog pikeun polimér anu sénsitip kana panas sareng tempat tinggal panjang, sapertos PVC, TPR, PE, pautan sareng pe saliwat. Jalan alur polimér tina extruder ka port pelletizing kedah dijaga salaku pondok salaku mungkin kalayan panas minimal. Nalika polimér digentoskeun kana permukaan anu maot, anu agul puteran motong bahan anu di extruded kana partikel. Saatos pelet dipotong, aranjeunna dipiceun tina sabeulah puteran sareng dicandak ku pendingin hawa anu beredar di kamar pelletizing. Permukaan aliran hawa cools permukaan pelet sareng nyandak aranjeunna kaluar tina kamar pelletizing sareng ngirim ka zona pendinginan.

 

Hot Cutting Pelletizing Machine

Majelis Ling Diagram of LINA Die Surface Hot Cutting Granulator

LINA Hot Cutting Extrusion Granulator

Kauntungan tina Line Pelletizing LINA

1. Unit ngagaduhan sadayana proses proses ranté, sora sareng alarm gagal sinar sareng cahaya sareng titik lepat sareng gancang sareng fungsi kontrol anu sanés. Sadaya bagian anu aya hubungan sareng bahanna tina stainless steel.

2. akurasi luhur sistem kontrol suhu pikeun mastikeun sensitipitas suhu bahan.

3. Ngadopsi tipeu jinis pamisahan metode saatos proses ngiringan, pikeun nyegah panyebaran partikel sareng mastikeun penyebaran partikel.

4. Sistem dahar tina mesin pencét angkat alat manaskeun sareng ngabalikeun alat pikeun ngabéréskeun masalah outage listrik, kacilakaan bahan sareng beberesih.

5. Utamana, tong sareng maot sirah ngadopsi téknik asing maju pikeun mastikeun sareng ngontrol bahaya anu kajantenan nalika tekenan henteu dikontrol. Pelat saring sayang gampang dibersihkeun sareng gancang ngarobah bolong sareng sirah anu maot t gampang dibocor.

6. hoist ngadamel téknologi mulang otomatis pikeun mastikeun efisiensi kerja.

7. Gabungan téknologi feeder ganda-tarikan feeder sareng skru tunggal henteu ngan ukur nyayogikeun syarat anu penting tina campuran sékundér sekundér, tapi ogé ngarobih masalah waktos sareng kakuatan ngalaksanakeun prosés kerja tradisional.

Spésifikasi LINA Extrusion Granulating Line

Name

Mode

Capacity of Kneader

Screw length to diameter ratio

Screw diameter

Dimension

LINA Extrusion Pelletizing Line

LN-10/70

10L

12:01

70mm

2200*1000*1150

LN-10/75

10L

12:01

75mm

2650*1100*1250

LN-35/100

35L

12:01

100mm

3800*1090*1690

LN-55/120

55L

12:01

120mm

3800*1090*1690

LN-75/135

75L

12:01

135mm

3850*2350*3280

LN-110/150

110L

12:01

150mm

5100*2000*1500

LN-110/165

110L

12:01

165mm

5100*2000*1500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan