Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Sisi Saran Saran Intermeshing
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sisi Saran Saran Intermeshing

Kategori produk tina Sisi Saran Saran Intermeshing, kami pabrik husus ti Cina, Sisi Saran Saran Intermeshing, Kneader Intermeshing Kanggo Campuran Karét suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Karét Jenis Karét Intermeshing R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Sisi Saran Saran Intermeshing suppliers

Disebarkeun LINA Intermeshing Kneader Campur

Jenis intermeshing mangrupikeun salah sahiji jinis rotor mixer kneader sareng éta béda kalayan rotér tangential. Dina mesin kneader, rotor kedah didorong ku gear nyambungkeun konstan, diameter ageung hiji rotor berinteraksi sareng diameter alit anu sabalikna. Aya rabung dina rotor, rolét anu dibentuk sacara hélik di sapanjang rotor pikeun ngijinkeun bahan pencampuran pikeun mindahkeun axio dina jero ruangan nyampur. Pergaulan bubaran utamana dilumangsungkeun dina sela leutik antara dua ukuran rotors.


Intermeshing Dispersion Kneader Mixer

Intermeshing Dispersion Kneading MixerIntermeshing Dispersion Kneader



Spésifikasi LINA Intermeshing Dispersion Kneader


LN Dispersion Kneader

Type

Size

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST (LT) kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan