Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Series seueur fungsi > Pelleting-pelleting Terpadu
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Pelleting-pelleting Terpadu

Kategori produk tina Pelleting-pelleting Terpadu, kami pabrik husus ti Cina, Peralatan Daur ulang-kélét, Sistem Integrasi Kneading-Pelleting suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Daur-ulang-Pelleting Daur ulang Terpadu Terpadu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Pelleting-pelleting Terpadu suppliers

LINA Kneading-Pelletizing Mesin Terpadu

Mesin kneading LINA sareng mesin terintegrasi dipusahkeun fungsi pesaing nyampur sareng pelletizing dina platform operasi bebas. Proses kneading sareng prosés terintegrasi sareng kontinyu nyaéta 1-2 kali langkung cekap tibatan garis produksi partikel masterbatch tradisional.

Titik inovasi kneading sareng mesin terpadu nyaéta yén éta téh tiasa ngagunakeun métode skru atanapi hidrolik pikeun ngaluarkeun bahan dina penyebaran kneader kanggo prosés granulasi. Sakabéh prosés kerja nyaéta sinambung sareng modular.

Inovasi Titik LINA Kneading-Pelletizing Mesin Terpadu

Titik inovasi kneading LINA sareng mesin terintegrasi khusus pikeun rupa-rupa sanyawa karét sareng plastik kalayan rumus fisik anu béda, sareng permukaan bumi anu garing sareng pemanasan hawa, handapeun cai, motong cincin cai, motong cai, angin tarik motong , pamotongan bubuk sareng sajabana sayogi.

 

Mesin seri sababaraha fungsi LINA leres-leres ngahontal [langkung ti hiji mesin "dina hiji platform operasi bebas anu modular, cerdas, hemat energi sareng perlindungan lingkungan.

LINA Kneading-Pelletizing Integrated Machine

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan