Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Series seueur fungsi > Kneading-preforming Terpadu
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Kneading-preforming Terpadu

Kategori produk tina Kneading-preforming Terpadu, kami pabrik husus ti Cina, Peralatan Daur ulang-Preforming Equipment, Sistem Integrasi Kneading-Preforming suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Daur ulang-Preforming Daur ulang terpadu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Kneading-preforming Terpadu suppliers

LINA Kneading-Preforming Mesin Terpadu

LINA mesin pangintegrasi LINA ngajentrekeun sakumna fungsi tina garis granulasi lengkep dina hiji platform kerja mandiri. Kekecapan sareng preforming efisiensi 1-2 kali langkung luhur batan cadar karét sareng plastik tradisional, pipa sareng partikel produksi partikel. Kalayan kombinasi sistem kontrol PLC, mesin terpadu-pelletizing-LINA ngahijikeun ngajadikeun prosés granulasi langkung gampang, daérah kerja langkung alit, biaya tenaga kerja sareng tingkat pangropéa langkung handap.

LINA Kneading-Preforming Integrated Machine

Kauntungan Téknik LINA Kneading-Preforming Mesin Terpadu

1. Perlindungan gas ganda + Fungsi terasing udara: Rarancang panyalindungan gas dua: Dina jero prosés kneading sareng pelletizing, sipat fisik bahan bakal robih kusabab zona suhu anu béda, desain panyalindungan gas dobel diadopsi pikeun ngahontal tujuan ngajagi bahan harta fisik. Téknologi anu dipatenkeun ieu dipaké dina perbandingan umum titanium / aluminium / tambaga / nikel sareng formulasi aloi logam sanés.

2. Protéksi gas ganda + Téhnologi gabungan udara terasing: Dina téknologi hawa terasing, eusi oksigén dina campur campuran sacara nyata dikirangan. Sareng kalayan desain panyambungan gas dobel, tekanan hawa anu luhur kalayan lingkungan nyampur kontén oksigén anu handap kabentuk pikeun mastikeun bahan éta kneading sareng pelletizing dina kaayaan anu kirang pisan oksigén atanapi bébas oksigén. Téknologi anu dipatenkeun ieu dipaké dina titanium / aluminium / tambaga / nikel sareng sintésis aloi logam sanés anu sanésna cocog, pikeun nyumput khusus keramik khusus.

Titik Nilai:

1. Automation: kneading sareng pelletizing kontinyu.

2. friendly-Eco: Henteu masker gas peryogi nalika dioperasi.

3. friendly-pangguna: Desain ngaleupaskeun gancang pikeun sirah paéh.

4. Modular: Dumasar kana paménta pangguna, manual sacara manual tiasa diapdétkeun kanggo dahar beurat sacara otomatis.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan