Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > LAB TEST Kneader
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LAB TEST Kneader

Kategori produk tina LAB TEST Kneader, kami pabrik husus ti Cina, Kneader Lab Saran, Mesin Mesin Kneader Laboratorium suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lab Internal Campur R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina LAB TEST Kneader suppliers

UJI LINA LAB Kneader



Tilas panyebaran kneader LINA LAB UU nyayogikeun sistem anu kuat anu sampurna pikeun nguji kneading rupa-rupa bahan. Sistem kontrol PLC tiasa ngimpor sareng ngékspor data anu béda ti komputer ngalangkungan Ethernet. 45% lembaga riset domestik sareng universitas, perusahaan swasta sareng unit militer nganggo mesin panyebaran méja LINA LAB TEST.


LINA Kamampuan Penyebaran Kumisan Leutik

Lina 's dispersi kneader kapasitas leutik mantuan papanggih pangabutuh béda ti klien béda dina sagala rupa industri. Dina jaman énggal ayeuna, LINA panyebaran kapasitas leutik LINA dirancang khusus pikeun ngolah bahan-bahan leutik. Salaku tambahan, dumasar kana épék panyebaran anu saé, kneader pédah ramah écoos dirancang sareng dilarapkeun nagara patén .

rubber dispersion kneader

dust proof rubber mixers

Spésifikasi LINA TAB BASA Kneader

Type

Size (L)

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST Kneader(0.5 L)

0.5

1600*900*1900

800

 LN-LAB TEST Kneader(1 L)

1

1600*900*1900

800

 LN-LAB TEST Kneader(2 L)

2

1600*900*2000

900

 LN-LAB TEST Kneader(3 L)

3

1600*900*2100

900

 LN-LAB TEST Kneader(5 L)

5

1900*1000*2100

1200

 LN-LAB TEST Kneader(10 L)

10

2200*1350*2150

2500


Fitur utama

1. Rekam data tepat & sistem analitis .

2. Pangaruh pédah.

3. Sistem kontrol friendly-pangguna.

4. Cocog kanggo sababaraha bahan.

5. Pembersih Gampang kanggo bahan anu béda.

6. Langkung hadé segel lebu pikeun nyegah bocor bahan.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan