Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Series seueur fungsi
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Series seueur fungsi

Kategori produk tina Series seueur fungsi, kami pabrik husus ti Cina, Integrasi Pelletizing-Cooling, Kneading-Pelletizing Integrasi suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Integrasi Kneading-Preforming R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Pelletizing-cooling Terpadu

Tambih deui

Pelleting-pelleting Terpadu

Series sababaraha fungsi LINA

Salila sababaraha taun, pikeun nyayogikeun apdet sareng ngembang kabutuhan "mesin terpadu" dina industri ieu, insinyur LINA komitmen pikeun ngarancang mesin sérial multi fungsi anu fungsina "langkung ti hiji mesin". Aya tilu modeu handapeun séri multi-fungsi LINA:

1. Mesin terpadu Pelletizing-cooling

2. Kneading-pelletizing mesin terpadu.

3. Mesin Integrasi kneading-preforming.

Séri mesin multi-fungsi LINA henteu ukur khusus pikeun sagala jinis bahan karét sareng plastik, tapi ogé dirancang pikeun CIM (Keramik Injection Molding), MIM (Mental Injection Molding) sareng bubuk metalurgi.

Titik Inovatif Utama Mesin Integrasi Terpadu LINA

LINA dirancang mesin multi-fungsi anyar anu berhasil ngintegrasikeun fungsi unit anu béda kana hiji platform operasi terpadu. Aya sababaraha kauntungan sapertos nyimpen aréa padamelan, efisiensi produksi luhur, penanganan sareng pangiriman gampang, sareng kumpulan debu sareng bau anu gampang dilakukeun dina prosés operasi.

Titik inovasi tina kneading sareng preforming mesin terintegrasi nyaéta yén éta tiasa ngagunakeun métode skru atanapi hidrolik pikeun ngaluarkeun bahan dina penyebaran kneader pikeun ngabentuk atanapi semi-ngabentuk. Metodeu modél LINA anu ngawangun, pipa sareng pelletizing. Mesin seri sababaraha fungsi LINA leres-leres menolak kneader panyebaran jenis flipping tradisional, anu ngirim bahan pikeun léngkah salajengna saatos dicampur, sadaya prosés anu dipisahkeun gaduh seueur kateupastian, sapertos polusi bahan, nyandak seueur aréa kerja sareng ningkatkeun generasi lebu sareng bau.

Mesin seri sababaraha fungsi LINA leres-leres ngahontal "langkung ti hiji mesin" dina hiji platform operasi bebas anu modular, cerdas, hemat energi sareng perlindungan lingkungan.

 

LINA Multi-Functional Series

Titik Nilai:

1. Automation: kneading sareng pelletizing kontinyu.

2. friendly-Eco: Henteu masker gas peryogi nalika dioperasi.

3. friendly-pangguna: Desain ngaleupaskeun gancang pikeun sirah paéh.

4. Modular: Dumasar kana paménta pangguna, manual sacara manual tiasa diapdétkeun kanggo dahar beurat sacara otomatis.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan