Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Series seueur fungsi > Pelletizing-cooling Terpadu
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Pelletizing-cooling Terpadu

Kategori produk tina Pelletizing-cooling Terpadu, kami pabrik husus ti Cina, Peralatan Daur ulang-pélting, Sistem Integrasi Pelleting-Cooling suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Daur-ulang Ngadu Nyaring Ngadu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Pelletizing-cooling Terpadu suppliers

Mesin Integrasi Integrasi Lélél Pelletizing

Garis pelletizing terintegrasi LINA terpusat sadayana fungsi tina garis granulasi lengkep dina hiji platform kerja mandiri. Efisiensi pelletizing ditingali 1-2 kali langkung luhur batan garis produksi pélbilis tradisional masterbatch. Kalayan kombinasi sistem kontrol PLC, mesin terpadu-pelletizing-LINA ngahijikeun ngajadikeun prosés granulasi langkung gampang, daérah kerja langkung alit, biaya tenaga kerja sareng tingkat pangropéa langkung handap.

LINA Pelletizing-Cooling Integrated Machine

LINA CIM / MIM Kembar Tél pelletizer

Dahareun kapaksa tapis kembar diadopsi kanggo aglomerat logam dicampur, metode dahar ieu langkung cekap tibatan metode dahar pergelangan tangan anu tradisional. Dahareun tapis kembar stabil sareng bahan dahar seragam, éta ningkat partikel réngsé seragam sareng lengkep. Mesin ieu khusus pikeun granulasi karasa tinggi, kakuatan tinggi sareng bahan tahan abrasion, kalebet bubuk stainless steel, bubuk beusi, bubuk magnét, zirconia, bubuk keramik jsb.

Fitur utama

Sistem pelumasan pancuran minyak.

Bahan tong sareng skru: 38CrMoALA alloy baja nitrida salami 72 jam, digosok sareng permukaan disemprot karbida.

Pelletizer jinis plunger (non-screw pelletizer): Kaayaan dahar jinis pelet pelet Pluger: hidrolik.

Bahan-bahan anu tiasa diterapkeun: Luhur - tungtung henteu organik kawas keramik zirconia.

Diterapkeun ka magnet permanén bumi jarang, magneto-optik, superconducting, panyimpenan hidrogen sareng alloy bumi jarang.

Titik Nilai:

1. Automation: kneading sareng pelletizing kontinyu.

2. friendly-Eco: Henteu masker gas peryogi nalika dioperasi.

3. friendly-pangguna: Desain ngaleupaskeun gancang pikeun sirah paéh.

4. Modular: Dumasar kana paménta pangguna, manual sacara manual tiasa diapdétkeun kanggo dahar beurat sacara otomatis.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan