Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Pne disebarkeun PIM
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Pne disebarkeun PIM

Kategori produk tina Pne disebarkeun PIM, kami pabrik husus ti Cina, Pne disebarkeun PIM, Zirconia Powder Kneader suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Campuran Serat Bubuk Keramik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Pne disebarkeun PIM suppliers

LINA PIM Dispersion Kneader (CIM & MIM)

Ciri khas LINA PIM Penyebaran PIM:


(1) Spésifikasi rotor, ram luhur sareng ka handap dioptimalkeun pikeun mastikeun pangaruh panyebaran sareng sipat fisik anu séhat ngahontal hasil anu pangsaéna.

(2) Bantosan Kuat Abrasive

1. bilah rotor diwangun tina baja alloy anu diimpor pikeun mastikeun aranjeunna tiasa dicétan sareng awét. Aci rotor disemprot ku perlakuan 38CrMoAL sareng HV950-1050, jerona 0.6-0.75 mm, fragilityna henteu langkung ageung ti 11 tingkat pikeun mastikeun karasa gawat rotor luhur, kapasitas kalangkung tinggi, torsi anu kuat, sumbu séhat sareng pangiriman stabil .

2. Sadaya permukaan anu gaduh hubungan langsung sareng matéri disemprot ku tungsten karbida. Alat nyemprot diimpor ti Jerman, prosés nyemprot otomatis, sareng bengkel nutup. Aloi karbida tungat anu diimpor, sareng tingkat anu tiasa dipakai permukaanna 10 kali langkung luhur ti permukaan plating krém keras konvensional. Proses nyemprot dina kaayaan suhu tinggi 1500 sareng laju nyemprot aya dina laju supersonic pikeun mastikeun adhesion permukaan sakedap 75N /   cm². Téknologi integral parantos ngahontal tingkat nuju di dunya.

 

Ceramic powder dispersion mixer

Mental powder kneader

Spésifikasi Mesin Campur PINA LINA

Type

Size (L)

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-PIM Dispersion mixer

0.5

1600*900*1900

800


0.8

1600*900*1900

800


1

1600*900*1900

800


2

1600*900*2000

900


3

1600*900*2100

900


5

1900*1000*2100

1200


10

2200*1350*2150

2500


15

2200*1350*2150

4000


20

2500*1450*2450

4200


25

2500*1500*2500

4500


Fitur utama Campur Internal LINA PIM
 

1. motor anu kuat ngajebol sadaya jinis bahan kalebet kakuatan keramik sareng mental.

2. Silinder tekanan tekanan anu ageung ngadopsi kakuatan anu langkung saé kanggo bahan kneading.

3. Suhu kneader panyebaran LINA paling luhur tiasa ngahontal 400 , ngamungkinkeun pikeun nyampur sagala jinis bahan anyar.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan