Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

PLC Saran Saran PLC

Kategori produk tina PLC Saran Saran PLC, kami pabrik husus ti Cina, PLC Kontrol Campur Internal, PLC Farrel Banbury Campur suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Proses Campuran PLC Banbury R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina PLC Saran Saran PLC suppliers

Saran Saran LINA sareng System Control PLC

Sadaya jinis LIAN Kneader Mixer tiasa pasang sistem PLC (Programmable Logic Controller) pikeun ngawas prosés kerja mesin, sapertos kontrol suhu, nyampur kadali waktos, kontrol tekanan sareng data impor sareng ékspor. Layar sentuhan dipasang pikeun ngatur sistem sareng nunjukkeun data grafis, Sumawona, panganteur komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol dikawasa.

Dispersion Kneader with PLC Control System

Kauntungan tina Kontrol PLC sareng Ékspor Data:

1. Rekaman data-waktos sareng ékspor waktos kneading, suhu (percampuran ruangan sareng rotor hareup / pungkur), tekanan ram, ayeuna, torsi sareng kode resep.

2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah anu dicampur, ngahémat 20 rohangan resep.

3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet.

4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.

Dispersion Kneader with PLCDispersion Kneader

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan