Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC > 15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
  • 15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
  • 15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
  • 15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
  • 15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader
  • 15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader

15 Liters PLC Karét Komplek Ngadamel Campuran Kneader

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 75 Poé

Info dasar

Model No.: LN-PC-15

Warranty: 1 Year

Control Type: PLC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Electric

Type: Rubber Mixer

Motor: Taiwan Dongyuan Or Nanjing Kongte

Gear Reducer: GuoMao Gear Reducer(hard Tooth Surface)

Solenoid Valve: SMC Introduced From Japan

Cylinder Control Valve: AirTAC (Taiwan)

Electronic Components: Omron's And Schneider's

Temperature Sensing System: High-precision Temperature Sensing Lines

Low-voltage Apparatus: Omron /LG/Schneider Etc.

Frequency Converter: Shihlin/ Delta

PLC: Mitsubishi

Turnover Device: Haoxin Or Guomao

Additional Info

bungkusan: Kotak kayu

kakuwatan keur ngasilkeun: Depends

merek: LINA

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10 per mouth

Sertipikat: IS0:9001:2008 SGS CE

Kode HS: 84778000

palabuhan: GuangZhou,ShenZhen

Panjelasan Produk

15 Kontrol Liters PLC Karét Campuran Campuran Kneader

LINA Karét Precision Produksi Massa PLC Proses Campuran Campuran Banbury cocog pikeun bahan anu béda-béda sapertos karét, plastik, keramik sareng ciri bubuk mental, bubuk hideung karbon, bubuk hideung karbon bodas sareng anu sanésna, anu mendesain sareng Sistem Kontrol cerdas. Pikeun nyumponan paménta anu ageung dina industri ayeuna. Desain anyar Pengeluaran Massa PlC Control Kneader Mesin PLC gaduh ramah Eco sareng cocog pikeun rupa-rupa bahan sareng kalayan panyebaran anu saé sareng beberesih gampang pikeun bahan anu béda. Segel habuk kinerja langkung saé pikeun nyegah bahan bocor nyugemakeun syarat klien. Di Produksi Pabrik China Kneader Karét PLC , kira-kira 47% élmu sareng lembaga panalitian domestik sareng universitas anu nganggo LINA PLC Control Karét Saran Tukang Kayu .


description

Karakterisasi LINA 15 L PLC Control Panyebaran Campuran


1. Rekaman data-waktos sareng ékspor waktos kneading, suhu (percampuran ruangan sareng rotor hareup / pungkur), tekanan ram, ayeuna, torsi sareng kode resep.

2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah nyampur, nyimpen 20 rohangan resep.

3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet.

4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.

plc control double dust mixer

production line

applications


Spésifikasi LINA 15 Létér Karét PLC Kontrol Kneader


Item
Specification

remarks

Type


PLC Control



Mixing Capacity
15 liter

Production Yield

15-20 KG per time

Subject to the proportion of material and dispersion requirements.
Main Motor Power

22 KW


Flipping Method
Hydraulic type

Flipping Angle
110°

Temperature Control
Heating or/and cooling
Electric/oil/steam heating and circulating water cooling. 
Weight
About 4000 KG

Dimensions

About 2200*1350*2150mm













Detil ngeunaan LINA 15 L iters Karét PLC Kontrol Kneader


kneader details

certifications

transportation

partnership

company profile

workshop

customers

world maps

Jasa Saatos-Jualan Jasa

1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya angkutan dll. Sisi supplier dieusian ku anu mésér.)

2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.

FAQ

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik campur mangtaun-taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?

Latihan operator operator tanaga sareng personel pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?

Mangsa jaminan babar yuran sataun kanggo disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.

Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun nyarankeun sareng setting anu paling luyu pikeun bahan sareng paménta anjeun.




Categories produk : Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Paul Wang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan