Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC > 20 Liters PLC System Dispersion Kneader
20 Liters PLC System Dispersion Kneader
20 Liters PLC System Dispersion Kneader
20 Liters PLC System Dispersion Kneader
20 Liters PLC System Dispersion Kneader
20 Liters PLC System Dispersion Kneader
  • 20 Liters PLC System Dispersion Kneader
  • 20 Liters PLC System Dispersion Kneader
  • 20 Liters PLC System Dispersion Kneader
  • 20 Liters PLC System Dispersion Kneader
  • 20 Liters PLC System Dispersion Kneader

20 Liters PLC System Dispersion Kneader

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 75 Poé

Info dasar

Model No.: LN-PC-20

Warranty: 1 Year

Control Type: PLC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Electric

Type: Rubber Mixer

Motor: Taiwan Dongyuan Or Nanjing Kongte

Gear Reducer: GuoMao Gear Reducer(hard Tooth Surface)

Solenoid Valve: SMC Introduced From Japan

Cylinder Control Valve: AirTAC (Taiwan)

Electronic Components: Omron's And Schneider's

Temperature Sensing System: High-precision Temperature Sensing Lines

Low-voltage Apparatus: Omron /LG/Schneider Etc.

Frequency Converter: Shihlin/ Delta

PLC: Mitsubishi

Turnover Device: Haoxin Or Guomao

Additional Info

bungkusan: Kotak kayu

kakuwatan keur ngasilkeun: Depends

merek: LINA

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10 per mouth

Sertipikat: IS0:9001:2008 SGS CE

Kode HS: 84778000

palabuhan: GuangZhou,ShenZhen

Panjelasan Produk

L INA 20 Liters PLC Dispersion Control Kneader

LINA 75 Produksi Massa Liters Calakan Control Sunda ubber P lastic Sanyawaan D Isaran internal M ixer gaduh efisiensi penyejukan anu hébat, sistem PLC (Programmable Logic Controller) pikeun ngawas prosés kerja mesin, sapertos kontrol suhu, nyampur kadali waktos, kontrol tekanan sareng data impor sareng ékspor. Layar sentuhan dipasang pikeun ngatur sistem sareng nunjukkeun data grafis, antarmuka komunikasi éternet sareng 20% ​​poin kontrol dikawasa. Sistem penyebaran knét LINA PLC LINA PLC ngamungkinkeun panyesuaian sensitif tina campuran bahan, suhu pakan anu nyababkeun metodeu dahar di LINA Mass Production Production Kéngingkeun PLC K , jinis parangkat buktina anyar kalayan segel lebu anu luar biasa pikeun nyegah kabocoran bahan. Anu ramah, ramah lingkungan, cocog pikeun rupa-rupa bahan, pangaruh panyebaran anu saé, beberesih kalayan gampang pikeun rupa-rupa bahan, lebu pagelaran anu langkung hadé sareng segel cai pikeun nyegah bahan bocor bahan anu ageung LINA Ukuran ageung. Kalayan kontrol R ubber I nternal M ixer kaunggulan utama dibandingkeun dina industri karét sareng plastik.

description

Karakter tina LINA 2 0 L Cerdas kontrol Panyebaran Kneader

1. Rekaman data-waktos sareng ékspor waktos kneading, suhu (percampuran ruangan sareng rotor hareup / pungkur), tekanan ram, ayeuna, torsi sareng kode resep.

2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah nyampur, nyimpen 20 rohangan resep.

3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet.

4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.


mass production detial

production line

applications


Spésifikasi LINA 2 0 Liters Intelligent Control Dispersion Kneader

Item
Specification

remarks

Type

 Intelligent Control


Mixing Capacity
20 liter

Production Yield

20-35 KG per time

Subject to the proportion of material and dispersion requirements.
Main Motor Power

30 KW


Flipping Method
Hydraulic type

Flipping Angle
110°

Temperature Control
Heating or/and cooling
Electric/oil/steam heating and circulating water cooling. 
Weight
About 3800 KG

Dimensions

About 2500*1450*2450mm













Rincian LINA 2 0 L Ngiringan Kontrol Cerdas Kneader


kneader details


certifications

transportation

partnership

company profile

workshop

customers

world maps

Jasa Saatos-Jualan Jasa

1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya angkutan dll. Sisi supplier dieusian ku anu mésér.)

2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.



FAQ


Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik campur mangtaun-taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?

Latihan operator operator tanaga sareng personel pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?

Mangsa jaminan babar yuran sataun kanggo disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.

Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun nyarankeun sareng setting anu paling luyu pikeun bahan sareng paménta anjeun.




Categories produk : Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Paul Wang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan