Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC > 55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
  • 55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
  • 55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
  • 55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
  • 55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader
  • 55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader

55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 75 Poé

Info dasar

Model No.: LN-PC-55

Warranty: 1 Year

Control Type: PLC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Electric

Type: Rubber Mixer

Motor: Taiwan Dongyuan Or Nanjing Kongte

Gear Reducer: GuoMao Gear Reducer(hard Tooth Surface)

Solenoid Valve: SMC Introduced From Japan

Cylinder Control Valve: AirTAC (Taiwan)

Electronic Components: Omron's And Schneider's

Temperature Sensing System: High-precision Temperature Sensing Lines

Low-voltage Apparatus: Omron /LG/Schneider Etc.

Frequency Converter: Shihlin/ Delta

PLC: Mitsubishi

Turnover Device: Haoxin Or Guomao

Additional Info

bungkusan: Kotak kayu

kakuwatan keur ngasilkeun: Depends

merek: LINA

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10 per mouth

Sertipikat: IS0:9001:2008 SGS CE

Kode HS: 84778000

palabuhan: GuangZhou,ShenZhen

Panjelasan Produk

55 Liters cerdas Kontrol Karét Kneader

LINA Rubber Dispersion Kneader nganggo PLC System (Programmable Logic Controller) sistem pikeun ngawas prosés kerja mesin, sapertos kontrol suhu, nyampur kadali waktos, kontrol tekanan sareng data impor sareng ékspor. Lina purwakarta Banbury mixer Prosés 's rotor kudu disetir ku gear speed konstan nyambungkeun, diaméter badag tina hiji dilibetkeun rotor kalawan diaméter leutik sabalikna. Pergaulan nyampur biasana dilaksanakeun dina sela leutik antara dua ukuran rotors, permukaan anu langsung ngahubungan sareng bahan tiasa eunteung digosok anu ngajamin sagala bahan gampang dibersihkeun tanpa ketan sareng nyingkahan rumus anu leungit sareng polusi. Salian ti éta, LINA Kawinan Kecerdasan pikeun Pergaulan Karét nganggo bahan karasa anu luhur, tungga karbida tiasa disalut dina permukaan rotor sareng ruangan nyampur supaya teu ngarusak bagéan anu penting. PLC Kontrol Dua Gulung Gila, Kontrol PLC Dua Ganda Guling, Kontrol PLC Buka Gabung Campuran, PLC Karét Dua Karét Gulung, Kontrol PLC Dua Gula Terbuka Terbuka

description

Karakter tina LINA 5 5 L Cerdas kontrol Panyebaran Kneader

1. Rekaman data-waktos sareng ékspor waktos kneading, suhu (percampuran ruangan sareng rotor hareup / pungkur), tekanan ram, ayeuna, torsi sareng kode resep.

2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah nyampur, nyimpen 20 rohangan resep.

3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet.

4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.

mass production detial

production line

applications


Spésifikasi LINA 5 5 Liters Intelligent Control Dispersion Kneader

Item
Specification

remarks

Type

Intelligent Control


Mixing Capacity
55 liter

Production Yield

50-70 KG per time

Subject to the proportion of material and dispersion requirements.
Main Motor Power

75 KW


Flipping Method
Hydraulic type

Flipping Angle
110°

Temperature Control
Heating or/and cooling
Electric/oil/steam heating and circulating water cooling. 
Weight
About 7800 KG

Dimensions

About 3300*2000*3100mm













Rincian LINA 5 5 L iters cerdas kontrol Saran Kneader

kneader details


certifications

transportation

partnership

company profile

workshop

customers

world maps

Jasa Saatos-Jualan Jasa

1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya angkutan dll. Sisi supplier dieusian ku anu mésér.)

2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.


FAQ


Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik campur mangtaun-taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?

Latihan operator operator tanaga sareng personel pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?

Mangsa jaminan babar yuran sataun kanggo disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.

Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun nyarankeun sareng setting anu paling luyu pikeun bahan sareng paménta anjeun.




Categories produk : Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Paul Wang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan