Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC > 110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
  • 110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
  • 110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
  • 110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
  • 110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor
  • 110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor

110 Pengukuran Kecerdasan Liters Ékspor

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 75 Poé

Info dasar

Model No.: LN-PC-110

Warranty: 1 Year

Control Type: PLC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Electric

Type: Rubber Mixer

Motor: Taiwan Dongyuan Or Nanjing Kongte

Gear Reducer: GuoMao Gear Reducer(hard Tooth Surface)

Solenoid Valve: SMC Introduced From Japan

Cylinder Control Valve: AirTAC (Taiwan)

Electronic Components: Omron's And Schneider's

Temperature Sensing System: High-precision Temperature Sensing Lines

Low-voltage Apparatus: Omron /LG/Schneider Etc.

Frequency Converter: Shihlin/ Delta

PLC: Mitsubishi

Turnover Device: Haoxin Or Guomao

Additional Info

bungkusan: Kotak kayu

kakuwatan keur ngasilkeun: Depends

merek: LINA

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10 per mouth

Sertipikat: IS0:9001:2008 SGS CE

Kode HS: 84778000

palabuhan: GuangZhou,ShenZhen

Panjelasan Produk

1 10 efisiensi Liters Langkung Luhur Calakan Prosés Control Kneading

LINA Kamerdikan Campur Lina Campuran Campuran Intina Luhur nyaéta "MW" ngetik mencét, sareng ngeculkeun ruangan pencampuran LINA D ispersion M ixer nganggo Sistem PLC diterapkeun pikeun mastikeun résistansi abrasion anu saé sareng campuran bahan sareng parantos dioptimalkeun parobihan fisik, anu ngajantenkeun pangaruh panyebaran anu saé sareng data anu tepat. Ukuran suhu tepat ku LINA M ass P roduction PLC Control Internal Campur dirancang kalayan ukuran sénsitip sareng tepat suhu campuran, parangkat lengkep sapertos 60 derajat tombol darurat darurat, alat braking sabalikna, sénsor infra red sareng alat kaamanan ergonomics jsb. Salaku tambahan, dumasar kana épék panyebaran alus teuing, hiji mixer internal ramah lingkungan dirarancang sareng dilarapkeun nagara patén. LINA 25 liter Produksi Luhur Cerdas Control D ispersion I nternal M ixer henteu ngan ukur cocog kanggo bahan karét sareng plastik kalayan kalenturan tinggi, tapi ogé semi-padet kalayan kalenturan handap, rupa-rupa elastomer, bubuk keramik sareng rupa-rupa bahan énggal sapertos graphene jsb.

description

Karakter LINA 1 1 0L PLC Dispersion Kneader

1. Rekaman data-waktos sareng ékspor waktos kneading, suhu (percampuran ruangan sareng rotor hareup / pungkur), tekanan ram, ayeuna, torsi sareng kode resep.

2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah nyampur, nyimpen 20 rohangan resep.

3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet.

4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.

plc control mass production detial

production line

applications


Spésifikasi LINA 110 liter Tipe Pemanasan Tisihan Campuran

Item
Specification

remarks

Type

PLC Control


Mixing Capacity
110 liters

Production Yield

100-150 KG per time

Subject to the proportion of material and dispersion requirements.
Main Motor Power

160 KW


Flipping Method
Hydraulic type

Flipping Angle
140°

Temperature Control
Heating or/and cooling
Electric/oil/steam heating and circulating water cooling. 
Weight
About 16500 KG
Dimensions

About 4100*2300*3400mm













Rincian LINA 1 1 0 L iter PLC Kontrol Kneader

kneader details

certifications

transportation

partnership

company profile

workshop

customers

world maps

Jasa Saatos-Jualan Jasa

1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya angkutan dll. Sisi supplier dieusian ku anu mésér.)

2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.

FAQ


Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik campur mangtaun-taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?

Latihan operator operator tanaga sareng personel pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?

Mangsa jaminan babar yuran sataun kanggo disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.

Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun nyarankeun sareng setting anu paling luyu pikeun bahan sareng paménta anjeun.

Categories produk : Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Paul Wang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan