Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Dua Mill Mill > PLC Ngadalikeun Dua Ganda Guling
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

PLC Ngadalikeun Dua Ganda Guling

Kategori produk tina PLC Ngadalikeun Dua Ganda Guling, kami pabrik husus ti Cina, PLC Ngadalikeun Dua Ganda Guling, PLC Kontrol Buka Pencét Mill suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina PLC Karét Kontrol Dua Ganda Guling R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina PLC Ngadalikeun Dua Ganda Guling suppliers

LINA Dua Roll Mill sareng Sistem Kontrol PLC


Sadaya jinis LINA Dua Roll Camping Mill tiasa dipasang sareng sistem PLC (Programmable Logic Controller) pikeun ngawas prosés kerja unit, sapertos nyampur kadali waktos, kontrol suhu sareng impor data sareng ékspor. Layar sentuhan dipasang pikeun ngatur sistem sareng ningalikeun data grafis. Salaku tambahan, antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol tiasa dipilampah.


9 Inch Heating Type Rubber Mil


LINA Kontrol PLC tepat   Dua Gét Karét Gulung Pikeun Karét

Kacida   penampilan : LINA desain laboratorium anyar gulung panggilingan mesin anu komprehensif fungsi pilihan sareng aman, anu mastikeun katepatan formulaand tinggi.

Jaminan anu aman:   Roller The adopts 360 derajat darurat tur sabalikna Alat ngerem, beungeut otomatis infra red sarta kaamanan ergonomics pikeun mastikeun 's kaamanan operator.

Operasi cerdas : LINA lab dua roll open mill pikeun nguji produk PLC sistem kontrol lemes anu calakan gampang pikeun ngimpor atanapi ngékspor data sareng catetan. Katepatan dina kontrol sareng pangukuran campur kode sareng babandingan.

Sistem kontrol cerdik PLC: 1. Perekam data real-time sareng ékspor waktos kneading, suhu (mixing chamber and front / back rotors), pressure ram, kiwari, torsi sareng kode resep. 2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah nyampur, nyimpen 20 rohangan resep. 3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data, sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet. 4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun.

PLC DevicePLC





22 Inch Heating Type Rubber Mil


Spésifikasi LINA Lab Dua Mesin Mesin Gulung

No.

Item

Specifications

1

Type

LN-120/4

LN-160/6

LN-200/9

2

Roller Diameter

120mm

160mm

200mm

3

Roller face width

350mm

350mm

600mm

4

Linear Velocity 

of Front Roller

18r/min

17r/min

15r/min

5

Velocity Ratio 

of Rollers

1:1.24

1:1.29

1:1.25

6

Maximum Roll pitch

5mm

5 mm

8mm

 

7

 

Machine Output(kg)

 

0.5-1.5 per time

 

1.5-3 per time

 

3-8 per time

8

Electric heater

3KW

4KW

6KW

9

Motor Power

3.75/5.5KW

5.5KW

11KW

10

Total Weight

About1000KG

About 1000KG

About 1200KG

11

External 

Dimensions(mm)

About1650

*600*1150

About 1650* 600*1150

About 2200* 830*1500

Spésifikasi Mesin Lilin Terbuka LINA LINA

No.

Item

Specifications

1

Type

LN-300/12

LN-360/14

LN-400/16

LN-450/18

LN-550/22

LN-560/24

2

Roller Diameter

300mm

360mm

400mm

450mm

550mm

560mm

3

Roller face width

700mm

900mm

1000mm

1200mm

1500mm

1530mm

4

Linear Velocity

 of 

Front Roller

11r/min

12r/min

10r/min

10r/min

8r/min

8r/min

5

Velocity Ratio of Rollers

1:1.3

1:1.3

1:1.3

1:1.3

1:1.35

1:1.3

6

Maximum Roll 

pitch

10mm

10mm

10mm

12mm

16 mm

15mm

7

Machine

 Output(kg)

15-18 per time

15-25 per time

20-35 per time

30-50 per time

50-70 per time

50-70 per time

8

Motor Power

15KW

37KW

45KW

55KW

110KW

160KW

9

Total Weight

About 3000KG

About 6500KG

About 8000KG

About 10000KG

About 22000KG

About 22500KG

10

External Dimensions(mm)

3000* 1200*1100

4200* 1800*1800

4920* 1780*2100

5200* 1880*2100

 6650* 2740*2100

 6850* 2840*2100

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan