Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Karét Extruder
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Karét Extruder

Kategori produk tina Karét Extruder, kami pabrik husus ti Cina, Karét Extruder, Mesin Strainer Karét Silicone Karét suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Strainer karét R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Karét Extruder suppliers

LINA Karet Tangan Tangan

Panangan extrusion karét LINA bisa diterapkeun pikeun bahan karét anu ageung, sapertos karét silikon, butil karét, CPE sareng sapanunggalanana.

Rubber Filtering Strainer

Butyl Rubber Extruder Line

rubber extruder

die head for sheet output

filter element

Mould head of rubber strainer



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan