Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Kneader Tipe Saran Tangential
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Kneader Tipe Saran Tangential

Kategori produk tina Kneader Tipe Saran Tangential, kami pabrik husus ti Cina, Kneader Tipe Saran Tangential, Tangential Type Banbury Kneader suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Tangential Rotor Banbury Campur R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Kneader Tipe Saran Tangential suppliers

Saran LINA Tangential Campuran Kneader Campur

Jenis tangential mangrupikeun salah sahiji jinis rotor mixer kneader sareng éta béda kalayan rotasi intermeshing. Dina mesin kneader, kakuatan nyukur kabentuk dina rohangan antara hateup témbok kamar, tulang rotor muterkeun bahan kneading axially sareng radiona, bahan-bahan kasebut dirobih sareng disebarkeun ku rohangan antara tulang rotor sareng témbok témbok. ruang nyampur

Tangential Dispersion Kneader Mixer

Tangential Dispersion KneaderTangential Dispersion Kneader Mixer (2)


Spésifikasi LINA Tangential Dispersion Kneader

LN Dispersion Kneader

Type

Size

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST (LT) kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan