Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Dua Mill Mill
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Dua Mill Mill

Kategori produk tina Dua Mill Mill, kami pabrik husus ti Cina, Dua Mill Mill Mill Open, Dua Mesin Pabiling Gulung suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Buka ngagiling R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Tés Lab Dua Ganda Guling

Tambih deui

Produksi massal Dua Gilingan Gilingan

Tambih deui

Pemanasan Tipe Dua Giling Gulung

Tambih deui

Ngarobih Gancang Dua Ganda Guling

Tambih deui

E-Stop Dua Giling Pabiling

Tambih deui

PLC Ngadalikeun Dua Ganda Guling

LINA Dua Giling Terbuka

LINA dua mesin panggilingan gulung cocog pikeun karét, plastik, elastomer sareng polimér sanés. Éta gampang beroperasi kalayan tingkat pangropéa saeutik. T he roller diwangun tina baja karbon anu kualitasna tinggi, anu diobih ku nitriding sareng permukaanna dilapis ku kromium keras, sareng liang dina roller mastikeun épék penyejukan sareng efisiensi.

L aboratory sareng produksi massa dua pabrik open roll dirancang pikeun tes laboratorium sareng produksi kapasitas kapasitas ageung. Pabrik terbuka LINA tiasa dilarapkeun kana tenacity tinggi, viskositas tinggi sareng karasa beurat karét atanapi sanyawa plastik jsb. Kasalametan mangrupikeun prioritas kahiji urang, insinyur urang parantos nalungtik sareng mekarkeun parangkat lunak anu komprehensif sapertos 360 derajat tombol eureun darurat, undakan ngerem sabalikna, infra inféksi sensor kaamanan sareng kaamanan ergonomics jsb. LINA dua alat milis mesin milil 's aman alat parantos nerapkeun patén nasional.

              LINA Two Roll Open Mill

Kauntungan LINA Dua Gulung Terbuka

Lina ngagiling muka nyokot diterangkeun dina sakabeh perencanaan parabot tutuwuhan jeung rumusan téhnologi jasa na deliveries nu [konci "pikeun loba proyek enterprises` ngarojong geus direngsekeun rupa halangan teknis pikeun klien. Garis produksi ngagiling buka dua-roll kami geus researched sarta réngsé mesin husus téknologi pikeun industri anu béda sapertos lingkungan atanapi cabang industri sareng nanganan pérangan fasilitas sanyawa pikeun ningkatkeun sistem automation.

Kabersihan anu langkung ageung, rohangan batin tiasa dipakai, rasio laju rotor laras, sistem kontrol suhu, sistem kontrol calakan PLC sareng parangkat anu aman mastikeun mesin ur na dianggo sadunya pikeun pembuatan produk karét sareng plastik, profil kedap, kabel, kabel, ban sareng aplikasi gesek salaku ogé pikeun campuran polimér khusus sareng elastomer termoplastik.

Fitur utama

1. Alat kaamanan komprehensif sapertos 360 derajat tombol eureun darurat, alat ngabalikeun sabalikna, sensor infra inféksi sareng alat kaamanan ergonomika dll. LINA dua alat kaamanan mesin penggilingan parantos parantos nerapkeun patén nasional pikeun perlindungan.

2. LINA dua gulung ngagiling kabuka roller didamel tina baja karbon anu berkualitas tinggi, anu diobati ku nitriding sareng permukaanna dilapis kromium keras. Sareng liang medium roller ngajamin efisiensi penyejukan.

3. Sistem kontrol lemes anu PLC henteu ngan ukur gampang diimpor atanapi ékspor tapi ogé akurat dina kontrol sareng pangukuran nyampur sareng suhu sareng rasio.

4. Pilihan seueur fungsi mastikeun operasi langkung gampang sareng tingkat pangropéa handap. LINA dua roll open mill dirancang pikeun laboratorium sareng produksi massal ka palapis, nyampur sareng ngajalankeun, Sistem pemanasan, sistem pendinginan atanapi sistem fungsi ganda sayogi pikeun nyumponan syarat-syarat campur tina sababaraha bahan sareng ningkatkeun efisiensi produksi aliran.

LINA Mixing Mill

LINA Two Roll Open Mill1


Item

Technical Datum

Model

XK-120

XK-160

XK-200

XK-300

XK-360

XK-400

XK-450

XK-550

XK-560

Roller diameter

mm

120*350

160*350

228*600

300*700

360*900

400*1000

450*1200

550*1500

560*1530

Front roller liner velocity

r/min

19

18

16

13

11

11

10

9

8

Roller velocity ratio


1.24

1.29

1.27

1.3

1.2-1.3

1.2-1.3

1.2-1.3

1.2-1.35

1.3

Max pitch

mm

0-5

0-5

0-8

0-10

10

10

12

16

15

Machine output

kg

0.5-1.5

1.5-3

6-10

10-15

15-25

20-35

30-50

50-70

50-70

Voltage

V

380

380

380

380

380

380

380

380

380

Motor power

kw

5.5

5.5/7.5

7.5/11

15/18.5

30

45

55

90/110

160

Weight

KG

800

1000

1200

2500

6500

8000

10000

22000

22500


Pilihan fungsional

No.

Function

Description

Please tick ()

Price (USD)

1

Motor-driven and speed-decreasing

roll pitch regulation

Improve the work efficiency

and the uniformity and consistency

of the thickness of the rubber



2

Pneumatic cutting

device

Cutting the rubber with a settled

width



3

Cutter distance

adjusting device

Ensure the uniformity and accuracy

of the width of rubber



4

Lifting device

for baffle moving

For easy cleaning and higher safety



5

Hydraulic device

for moving of baffle

Hydraulic movement of baffle can

reduce labor intensity and improve

safety



6

Automatic hydraulic

refueling device

Ensure the roller bearing cooling and lubrication of high strength and high saturation



7

Automatic Material

Stirring Device

Reduce labor intensity and improve safety



8

Interval mixing

timing reminder

Avoid worker forgetting to remind

feeding the small material



9

Frequency 

Converter

Save energy and controllable speed

when preforming



10

Corrosion proof

treatment

The rollers and the periphery of the

press plate should be plated with

hard chromium or stainless steel



11

Customized full-scale

safety system

Avoid hidden dangers of production

and increase the safety of operators



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan