Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Extrusion Pelletizer > Cai Ring Ring Extrusion Pelletizer
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Cai Ring Ring Extrusion Pelletizer

Kategori produk tina Cai Ring Ring Extrusion Pelletizer, kami pabrik husus ti Cina, Cairan Cai Extruder, Air Pelletizer Cincin Cai suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Garis Cai Pelletizing Ring R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Cai Ring Ring Extrusion Pelletizer suppliers


LINA Extrusion Pelletizer

Kaseueurna polimér kedah di kneaded teras dibaharna saatos dilakukeun kana produk ahir. Diurutkeun ku cara-cara pelletizing, karét LINA & granit palastik tiasa dibagi jadi opat kategori: 1. Metode pelletizing pemanasan hawa sareng hawa. 2. Métode palapis cai handapeun-cai. 3. Metode ékstrusi cai-lambar. 4. padika cai-ring cai. Lina pelletizer bisa minuhan kaperluan granulation tina luhur-viskositas jeung karét viskositas lemah sareng bahan plastik, kitu ogé sababaraha bahan anyar jeung aditif kimiawi

Mesin Pelletizing Ring LINA Cai

Granis ring cai LINA saleresna tilas permukaan pemotongan panas sareng garis pelletizing penyejukan cai , anu metode penyejukan béda sareng garis pemotongan panas LINA . Partikel anu dipotong ku bilah rotary dicandak ku aliran cai, tapi cai henteu ngahubungi ku permukaan paéh. Metode pelletizing cai cincin cai cocog pikeun polimér karét sareng plastik sapertos EVA, HDPE sareng saterasna.

LINA Water Ring Pelletizing Machine

Kauntungan tina Line Pelletizing LINA

1. Unit ngagaduhan sadayana proses proses ranté, sora sareng alarm gagal sinar sareng cahaya sareng titik lepat sareng gancang sareng fungsi kontrol anu sanés. Sadaya bagian anu aya hubunganana sareng bahanna tina stainless steel.

2. akurasi luhur sistem kontrol suhu pikeun mastikeun sensitipitas suhu bahan.

3. Ngadopsi tipeu jinis pamisahan metode saatos proses ngiringan, pikeun nyegah panyebaran partikel sareng mastikeun penyebaran partikel.

4. Sistem dahar tina mesin pencét angkat alat manaskeun sareng ngabalikeun alat pikeun ngabéréskeun masalah outage listrik, kacilakaan bahan sareng beberesih.

5. Utamana, tong sareng maot sirah ngadopsi téknik asing maju pikeun mastikeun sareng ngontrol bahaya anu kajantenan nalika tekenan henteu dikontrol. Pelat saring sayang gampang dibersihkeun sareng gancang ngarobah bolong sareng sirah anu maot t gampang dibocor.

6. hoist ngadamel téknologi mulang otomatis pikeun mastikeun efisiensi kerja.

7. Gabungan téknologi feeder dua kali tarik sareng saklar tunggal henteu ngan ukur nyayogikeun syarat luhur campuran sérédér, tapi ogé ngarobih masalah waktos sareng kakuatan ngalaksanakeun prosés kerja tradisional.

Spésifikasi LINA Extrusion Granulating Line

Name

Mode

Capacity of Kneader

Screw length to diameter ratio

Screw diameter

Dimension

LINA Extrusion Pelletizing Line

LN-10/70

10L

12:01

70mm

2200*1000*1150

LN-10/75

10L

12:01

75mm

2650*1100*1250

LN-35/100

35L

12:01

100mm

3800*1090*1690

LN-55/120

55L

12:01

120mm

3800*1090*1690

LN-75/135

75L

12:01

135mm

3850*2350*3280

LN-110/150

110L

12:01

150mm

5100*2000*1500

LN-110/165

110L

12:01

165mm

5100*2000*1500


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan