Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Garis Produksi Produk Karét & Plastik > Garis Produksi Pipa Penghawa Udara Garis Produksi
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Garis Produksi Pipa Penghawa Udara Garis Produksi

Kategori produk tina Garis Produksi Pipa Penghawa Udara Garis Produksi, kami pabrik husus ti Cina, Garis Produksi Pémpulasi Baris, Garis Produksi Panggang Foaming suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Vulcanizing Tungku Pégulasi Penebat R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Garis Produksi Pipa Penghawa Udara Garis Produksi suppliers

Sistem Timbang beurat & Sistem Parah

Auto Weighting and Feeding System

Auto Weighting and Feeding System

Tepi Mesin Élisan Hidrolik Tisan

Auto Cutting Machine

Mesin Saran Kneader

Kneader Machine

Dua Mesin Mesin Gulung

Two Roll Mill Machine

 

Dahar Panyempurna Kades Extruder

Cold Feeding Extruder

 

Pipa & Lembar Ngobrol sareng hawu Foaming

Vulcanizing Furnace

 

Pipa & Lembar Mesin Motong Otomatis

Pipes Cutting Machine

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan