Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Pemanasan Jenis Pédah Panas
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Pemanasan Jenis Pédah Panas

Kategori produk tina Pemanasan Jenis Pédah Panas, kami pabrik husus ti Cina, Pemanasan Jenis Pédah Panas, Mesin Saran Kneader suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Pergaulan Mesin R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Pemanasan Jenis Pédah Panas suppliers

Penyebaran Tipe Pemanasan LINA
LINA Heating Type Dispersion Kneader Machine diaplikkeun pikeun nyampur plastik (PVC, PP, PE, ABS), sanyawa plastik karét, elastomer sareng bahan sanés anu henteu peka kana suhu tinggi sapertos lebur pelekat panas, pigmén sareng sapanunggalan. Cara pemanasan tina Campuran Panas Kneader Campuran LINA kalebet pemanasan minyak, pemanasan listrik sareng pemanasan uap. Unggal metode pemanasan gaduh ciri na. Kontrol PID diterapkeun dina sistem kontrol suhu LINA Kneader pikeun mastikeun kontrol suhu anu akurat sareng kasalahan suhu anu langkung alit.
Heating Type Dispersion KneaderHeating Type Kneader


Spésifikasi LINA Pemanasan Tipe Panggang LINA

LN Heating Dispersion Kneader

Type

Size

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST (LT) kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500



Prinsip kerja LINA   Pemanasan Fungsi Penyebaran Penyebaran

Pencét sareng mw dicampur kamuluan tina panyebaran knN LN anu dilarapkeun pikeun mastikeun résistansi abrasion anu saé bahkan dicampur bahan sareng dioptimalkeun parobihan fisik. Desain 2-terapkeun diterapkeun kanggo alat-alat leakage-buktina pikeun utami ningkatkeun kinerja buktina bocor, sareng kolektor debu anu diwangun ngamungkinkeun kumpulan debu anu saé sareng gancang.

Ruang percampuran didamel tina baja khusus canggih, kalayan permukaan dirawat kalayan baja tahan abrasion, dilapisan ku kromium keras pikeun nyayogikeun résistansi abrasion anu alus sareng jasa jasa nya éta 1-2 kali langkung panjang batan kneaders penyebaran tradisional. Ruang anu dicampur dibagi kana jinis tipping sareng jinis angkat. Segel garan mékanis garing dipaké pikeun mastikeun pangropéa gampang sareng perlindungan lingkungan.


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan