Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Dua Mill Mill > Tés Lab Dua Ganda Guling
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tés Lab Dua Ganda Guling

Kategori produk tina Tés Lab Dua Ganda Guling, kami pabrik husus ti Cina, Ukuran Leutik Dua Gulung Buka Giling, Lab Karét Buka Campuran Pabrik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lab Plastik Buka Mill Campuran R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Tés Lab Dua Ganda Guling suppliers

Laboratorium LINA Dua Gulung Terbuka  

Kinerja Alus tina lab Lina mesin panggilingan buka téh s uitable pikeun karét, plastik, elastomer jeung polimér séjén, hususna keur percobaan laboratorium pikeun mastikeun tur dibandingkeun ragam baku ciri fisik.

Kaamanan Lina kabuka ngagiling urang téh prioritas kahiji urang, insinyur Lina urang geus researched sarta dimekarkeun alat kaamanan komprehensif kawas 360 derajat tombol eureun darurat, ngabalikeun alat eta, sensor infra red na ergonomics alat kaamanan jsb Lina dua roll mesin panggilingan 's alat kaamanan geus dilarapkeun nasional ngerem patén.

laboratory two roll open mill

small size two roll open mill

Kauntungan:

· Kualitas dijamin

Komponén diimpor ti Taiwan, merek réduksi nyaéta LINA.

· Sistem lemes anu calakan PLC

Sistem ieu tiasa gampang ngimpor atanapi ngekspor data, program sareng rékaman, layar sentuh disayogikeun.

· Transmisi Tunggal-batang

Pamasangan sareng operasi anu gampang, kakuatan twisting kuat sareng sora anu lemah

· Anti-ngagem

Rollers didamel tina aloi vanadium-titanium, anu diobih ku nitriding sareng panyaduran penyerutan kromium permukaan.

· Akurasi anu luhur

Tampilan digital sareng panyesuaian aman sareng gampang

· Ngaminimalkeun karuksakan tina darurat

Alat parangkat darurat darurat

· Sistem pendingin anu dilebetkeun

Pencemaran minimal, prestasi pendingin anu alus teuing

· Sistem pelumasan otomatis

Ngajaga peluméntasi kontinyu pikeun manjangkeun umur jasa na  

· Pangobatan permukaan kaca spion

        Ngabersihan bahan upami teu aya juru paéh, lancar sareng merata ngadamel bahan-bahan tuang anu gampang.


lab two roll open mill for product test

 

LINA Dua Gulung Open Mill` Datum Téknis

No.

Item

Specifications

1

Type

LN-120/4

LN-160/6

LN-200/9

2

Roller Diameter

120mm

160mm

200mm

3

Roller face width

350mm

350mm

600mm

4

Linear Velocity of Front Roller

18r/min

17r/min

15r/min

5

Velocity Ratio of Rollers

1:1.24

1:1.29

1:1.25

6

Maximum Roll pitch

5mm

5 mm

8mm

7

Machine Output(kg)

0.5-1.5 per time

1.5-3 per time

3-8 per time

8

Electric heater

3KW

4KW

6KW

9

Motor Power

3.75/5.5KW

5.5KW

11KW

10

Total Weight

About1000KG

About 1000KG

About 1200KG

11

External Dimensions(mm)

About1650*600*1150

About 1650* 600*1150

About 2200* 830*1500


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan