Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Kneader Produksi Massa
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Kneader Produksi Massa

Kategori produk tina Kneader Produksi Massa, kami pabrik husus ti Cina, Karét internal Campuran, Campuran Internal Plastik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Garis Produksi Campuran Karét R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Kneader Produksi Massa suppliers

LINA kneader Penyebaran Produksi Massa

Kneader panyebaran LINA pikeun produksi masal henteu ngan ukur tiasa ngintunkeun bahan karét sareng plastik kalayan kalenturan tinggi, tapi ogé semi-padet kalayan kalenturan rendah, rupa-rupa elastomer, bubuk keramik sareng rupa-rupa bahan énggal sapertos graphene jsb.


Fitur utama

1. Pangaruh pédah anu saé: Pangalir panyebaran LINA tiasa dicampurkeun kalayan gampang sanajan bahan karét pangeras. Sareng pengisi tiasa dicampur sareng sagala rupa bahan kalayan gancang sareng gancang. Senyawa dieusian ku kaseragaman anu luar biasa.

2. Pr ukur suhu ecise: Lina dispersi produksi masal mixer internal dirancang ku pangukuran sénsitip sarta tepat dina suhu bahan Pergaulan.

3. efisiensi penyejukan anu hébat: Sistem penyebaran jaket LINA Jaksa panyebrangan ngamungkinkeun nyaluyukeun sénsitip kana campuran bahan.

4. Metode dahar anu lumayan: Metode tukang dahar dina mesin panyebaran LINA.

5. Jenis parangkat buktina anyar: segel lebu luar biasa pikeun nyegah bocor bahan.

 

mass production rubber plastic dispersion kneader

 

Spésifikasi kneader panyebaran Massa Produksi LINA

Type

Size (L)

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan