Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Dua Mill Mill > Produksi massal Dua Gilingan Gilingan
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Produksi massal Dua Gilingan Gilingan

Kategori produk tina Produksi massal Dua Gilingan Gilingan, kami pabrik husus ti Cina, Pabrik Panggilingan Massa Karét Terbuka, Plastik Produksi Massa Mesin ngagiling suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Produksi massal Dua Gulung Terbuka R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Produksi massal Dua Gilingan Gilingan suppliers

LINA Produksi Massa Dua Gilingan Gilingan

Jinis produksi LINA dua pabrik open roll dirancang pikeun palapis, campur sareng ngajalankeun. Sareng sistem penyejukan, sistem pemanasan atanapi sistem ganda fungsi (penyejukan sareng pemanasan terpadu) sayogi pikeun nyumponan syarat campur tina sababaraha bahan. Pilihan multifungsi sareng alat kaamanan anu komprehensif ngajamin operasi langkung gampang sareng nurunkeun tingkat pangropéa sareng ningkatkeun efisiensi produksi aliran.

 

Roller LINA didamel tina baja karbon anu berkualitas tinggi, anu diobati ku nitriding sareng kromium atos digosok permukaan. Medium roller liang ngajamin awak tiis gancang sareng merata, anu gumantung kana kaseragaman sareng konsistensi ketebalan lambaran.

LINA Mass Production Open Mixing Mill

Fitur utama:

1. Pilihan multifungsi sareng alat kaamanan anu komprehensif henteu ngan ukur ngajaga kaamanan operator tapi ogé ningkatkeun efisiensi produksi.

Friendly-friendly jeung pangguna pikeun ngiringan konsumsi énergi sareng biaya.

3.Intelligent PLC sistem kontrol rékaman sareng ékspor data akurat sareng gampang, anu mastikeun stabilitas rumus.

4. Daripada metode tradisional pikeun mastikeun kasalametan operasi pangguna, alat kaamanan anu dipatenkeun LINA ngajagi pangguna tina akar bahaya.

 


Kauntungan tina Mesin Milling Open LINA

1. LINA produksi massa campuran penggiling roller didamel tina baja karbon anu berkualitas tinggi , anu diobati ku nitriding sareng permukaanna dikosok kromium keras. Sareng liang medium roller ngajamin efisiensi penyejukan.

2. brand reducer LINA ngahontal transmisi anu saé sareng umur panjang jasa kalayan énergi anu kurang énergi c onsumption tapi torsion ageung, gearna didamel tina bahan-bahan rélitas tinggi kromium-molybdenum, ditugaskeun ku pengobatan nitridasi.

3. LINA dua pabrik ngagiling motor anu didorong sareng ngirangan gancang-régulasi régulasi sanés ngan ukur ningkatkeun efisiensi gawé tapi ogé ngahasilkeun kaserataan sareng konsistensi tina ketebalan bahan.  

Datum Téknis tina LINA Produksi Massa Dua Gulung Terbuka

No.

Item

Specifications

1

Type

LN-300/12

LN-360/14

LN-400/16

LN-450/18

LN-550/22

LN-560/24

2

Roller Diameter

300mm

360mm

400mm

450mm

550mm

560mm

3

Roller face width

700mm

900mm

1000mm

1200mm

1500mm

1530mm

4

Linear Velocity of Front Roller

11r/min

12r/min

10r/min

10r/min

8r/min

8r/min

5

Velocity Ratio of Rollers

1:1.3

1:1.3

1:1.3

1:1.3

1:1.35

1:1.3

6

Maximum Roll pitch

10mm

10mm

10mm

12mm

16 mm

15mm

7

Machine Output(kg)

15-18 per time

15-25 per time

20-35 per time

30-50 per time

50-70 per time

50-70 per time

8

Motor Power

15KW

37KW

45KW

55KW

110KW

160KW

9

Total Weight

About 3000KG

About 6500KG

About 8000KG

About 10000KG

About 22000KG

About 22500KG

10

External Dimensions(mm)

3000* 1200*1100

4200* 1800*1800

4920* 1780*2100

5200* 1880*2100

 6650* 2740*2100

 6850* 2840*2100

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan