Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Series seueur fungsi > Pelletizing-cooling Terpadu > Pabrik Partikel Karét sareng Nyababkeun Mesin
Pabrik Partikel Karét sareng Nyababkeun Mesin
Pabrik Partikel Karét sareng Nyababkeun Mesin
Pabrik Partikel Karét sareng Nyababkeun Mesin
  • Pabrik Partikel Karét sareng Nyababkeun Mesin
  • Pabrik Partikel Karét sareng Nyababkeun Mesin
  • Pabrik Partikel Karét sareng Nyababkeun Mesin

Pabrik Partikel Karét sareng Nyababkeun Mesin

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 75 Poé

Info dasar

Model No.: LN-PC-45

Raw Material: EVA

Screw: Single-Screw

Inverter: Inverter

Electromagnetic Heater: Electromagnetic Heater

Automation: Automatic

Computerized: Computerized

Customized: Customized

Certification: CE, ISO9001:2008

Screw Diameter: 75mm

Motor Power: 15 Kw

Screw Rotating Speed: 0-55r/min

Feed Motor Power: 1.5kw

Feed Roller Rotating Speed: 0-36r/min

Heating Power: 6.6kw

Cutting Motor Power: 0.7kw

Cutter Rotating Speed: 0-910r/min

External Dimensions: 3200 (length)×800 (width)×1350 (height)mm

Weight: 900-1100kg

Additional Info

bungkusan: pembungkus pilem plastik

kakuwatan keur ngasilkeun: Depands

merek: LINA

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10 per mouth

Sertipikat: IS0:9001:2008 SGS CE

Kode HS: 8477201000

palabuhan: GuangZhou,ShenZhen

Panjelasan Produk

LINA 45 Garis Produksi Granulasi

LINA Mesin Getah Otomatis LINA leres-leres ngahontal [langkung ti hiji mesin "dina hiji platform operasi mandiri anu modular, cerdas, hemat energi sareng perlindungan lingkungan. LINA Leutik Ukuran Garis Granulasi khusus pikeun sababaraha sanyawa karét sareng plastik kalayan rumus fisik anu béda , sareng permukaan bumi anu panas & ngahanasan hawa, pamotongan cai, cai cincin, motong strand cai, motong angin, pemotongan bubuk, sareng sajabana sayogi. LINA Otomatis Pelletizing Garis kanggo Karét sareng Plastik dipusatkeun fungsi pesaing anu bersaing sareng. garis pendinginan dina hiji platform operasi mandiri, Mesin ieu pelletizing sareng penyejukan terintegrasi sareng prosés kontinyu nyaéta 1-2 kali langkung éfisién batan garis produksi partikel masterbatch tradisional. Titik inovasi Baris Produksi LINA Lab Pelletizing pikeun Karét sareng Plastik nyaéta yén tiasa nganggo metode skru atanapi hidrolik pikeun nyusahkeun bahan dina panyebaran kneader ka granul prosés ation. Sakabéh prosés kerja nyaéta sinambung sareng modular. Integrasi Pelletizing-Cool Integrated, Equipment Daur ulang-Pelleting, Cooling Pelleting-Cooling System, Pelleting-cooling Integrated Daur ulang

granules

Karakteristik LINA Multi-Fungsi Granulator
1. Automation: kneading sareng pelletizing kontinyu
2. friendly-Eco: Henteu masker gas peryogi nalika dioperasi
3. friendly-pangguna: Desain ngaleupaskeun gancang pikeun sirah paéh
4. Modular: Dumasar kana paménta pangguna, manual sacara manual tiasa diapdétkeun kanggo dahar beurat sacara otomatis
pelletizing integrated machine

pelletizing line

Kauntungan tina LINA Kamampuan Pelletizing Pélétisasi LINA Leutik (Teknik utama sareng gambar téh ti Taiwan, Jepang sareng anu sanés.)
1. Unit ngagaduhan sadayana proses proses ranté, sora sareng alarm gagal sinar sareng cahaya sareng titik lepat sareng gancang sareng fungsi kontrol anu sanés. Sadaya bagian anu aya hubungan sareng bahanna tina stainless steel.
2. akurasi luhur sistem kontrol suhu pikeun mastikeun sensitipitas suhu bahan.
3. Ngadopsi tipeu jinis pamisahan metode saatos proses ngiringan, pikeun nyegah panyebaran partikel sareng mastikeun penyebaran partikel.
4. Sistem dahar tina mesin pencét angkat alat manaskeun sareng ngabalikeun alat pikeun ngabéréskeun masalah outage listrik, kacilakaan bahan sareng beberesih.
5. Utamana, tong sareng maot sirah ngadopsi téknik asing maju pikeun mastikeun sareng ngontrol bahaya anu kajantenan nalika tekenan henteu dikontrol. Pelat saring sayang gampang dibersihkeun sareng gancang ngarobah bolong sareng sirah anu maot t gampang dibocor.
6. hoist ngadamel téknologi mulang otomatis pikeun mastikeun efisiensi kerja.
7. Gabungan téknologi feeder ganda-tarikan feeder sareng skru tunggal henteu ngan ukur nyayogikeun syarat anu penting tina campuran sékundér sekundér, tapi ogé ngarobih masalah waktos sareng kakuatan ngalaksanakeun prosés kerja tradisional.
certifications

delivery

partnership

Customers

Company Profile

Workshop

Lina After Sales Service

Jasa Saatos-Jualan Jasa
1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya angkutan dll. Anu disayogikeun ku pembeli.)
2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.
3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.

Faq

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik campur mangtaun-taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?
Latihan operator operator tanaga sareng personel pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?
Mangsa jaminan babar yuran sataun kanggo disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.


Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun rekomendasi sareng setting anu paling luyu pikeun anjeun
bahan sareng paménta.



Categories produk : Series seueur fungsi > Pelletizing-cooling Terpadu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Paul Wang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan