Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC > 2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
  • 2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
  • 2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
  • 2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
  • 2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét
  • 2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét

2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 75 Poé

Info dasar

Model No.: LN-PC-2

Warranty: 1 Year

Control Type: PLC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Electric

Type: Rubber Mixer

Motor: Taiwan Dongyuan Or Nanjing Kongte

Gear Reducer: GuoMao Gear Reducer(hard Tooth Surface)

Solenoid Valve: SMC Introduced From Japan

Cylinder Control Valve: AirTAC (Taiwan)

Electronic Components: Omron's And Schneider's

Temperature Sensing System: High-precision Temperature Sensing Lines

Low-voltage Apparatus: Omron /LG/Schneider Etc.

Frequency Converter: Shihlin/ Delta

PLC: Mitsubishi

Turnover Device: Haoxin Or Guomao

Additional Info

bungkusan: Kotak kayu

kakuwatan keur ngasilkeun: Depends

merek: LINA

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10 per mouth

Sertipikat: IS0:9001:2008 SGS CE

Kode HS: 84778000

palabuhan: GuangZhou,ShenZhen

Panjelasan Produk

2 Liters PLC Control Internal Campur pikeun Karét

Lina Lab Maké calakan Control internal Pergaulan chamber Mesin 'téh "MW" tipe mencét, sarta molding Pergaulan chamber of Lina calakan Control karét Kneader ieu dilarapkeun pikeun mastikeun lalawanan abrasion alus komo campuran bahan jeung robah dioptimalkeun alam fisik, nu mastikeun nu pangalusna pangaruh penyebaran sareng data tepatna. LINA cerdas Pengendali Karét Karét nyaeta profésional dina sababaraha karét karét, bagian telepon sélulér, industri ban, unit ékspérimén institusi sareng militér, unit aeroangkasa. LINA tepatna Lab Nganggo ruangan Mesin Pergaulan Internal nyaéta "MW" ngetik mencet, sareng ngeculkeun kamar pencampuran LIN PLC D ispersion M ixer Lab Use dilarapkeun pikeun mastikeun résistansi abrasion anu hadé sareng campuran bahan sareng parantos dioptimalkeun parobihan fisik, anu ngajantenkeun pangaruh panyebaran anu saé sareng data anu tepat. Sagala permukaan anu langsung ngahubungan sareng bahan-bahanna nyaéta kaca digosok pikeun mastikeun sadaya bahan anu gampang dibersihkeun tanpa aya ketan sareng nyingkahan rumus anu leungit sareng polusi. Jinis Jinis Épik Karét Kontrol pikeun Karét tiasa nyumponan paménta ageung di dinten ayeuna syarat téknologi industri. LINA desain anyar Data Ngékspor Karét Banbury Kneader nyugemakeun pasar Produksi Kilang China, kira-kira 47% élmu sareng lembaga panalitian sareng universitas anu nganggo LINA Karet Saran Tukang Kayu sareng Sistem PLC .


description

Karakterisasi LINA 2 L PLC Control Panyebaran Campuran

1. Rekaman data-waktos sareng ékspor waktos kneading, suhu (percampuran ruangan sareng rotor hareup / pungkur), tekanan ram, ayeuna, torsi sareng kode resep.

2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah nyampur, nyimpen 20 rohangan resep.

3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet.

4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.

plc control detail detail double dust mixer

production line

applications


Spésifikasi LINA 2 Liter s PLC Control Dispersion Kneader

Item
Specification

remarks

Type

PLC Control


Mixing Capacity
2.0 liter

Production Yield

1.6-3.0 KG per time

Subject to the proportion of material and dispersion requirements.
Main Motor Power

5.5 KW


Flipping Method
Hydraulic type

Flipping Angle
110°

Temperature Control
Heating or/and cooling
Electric/oil/steam heating and circulating water cooling. 
Weight
About 800 KG

Dimensions
About 1600*900*1900 mm












Rincian LINA 2 L iter s PLC Kontrol Campur internal

kneader details

certifications

transportation

partnership

company profile

workshop

customers

world maps

Jasa Saatos-Jualan Jasa

1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya angkutan dll. Sisi supplier dieusian ku anu mésér.)

2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.

FAQ

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik campur mangtaun-taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?

Latihan operator operator tanaga sareng personel pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?

Mangsa jaminan babar yuran sataun kanggo disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.

Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun nyarankeun sareng setting anu paling luyu pikeun bahan sareng paménta anjeun.


Categories produk : Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Paul Wang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan