Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC > Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
  • Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
  • Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
  • Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
  • Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC
  • Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC

Kneader Lencongan Karét Liters nganggo Sistem PLC

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 75 Poé

Info dasar

Model No.: LN-PC-10

Warranty: 1 Year

Control Type: PLC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Electric

Type: Rubber Mixer

Motor: Taiwan Dongyuan Or Nanjing Kongte

Gear Reducer: GuoMao Gear Reducer(hard Tooth Surface)

Solenoid Valve: SMC Introduced From Japan

Cylinder Control Valve: AirTAC (Taiwan)

Electronic Components: Omron's And Schneider's

Temperature Sensing System: High-precision Temperature Sensing Lines

Low-voltage Apparatus: Omron /LG/Schneider Etc.

Frequency Converter: Shihlin/ Delta

PLC: Mitsubishi

Turnover Device: Haoxin Or Guomao

Additional Info

bungkusan: Kotak kayu

kakuwatan keur ngasilkeun: Depends

merek: LINA

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10 per mouth

Sertipikat: IS0:9001:2008 SGS CE

Kode HS: 84778000

palabuhan: GuangZhou,ShenZhen

Panjelasan Produk

L INA 10 Liters Banbury Kneader nganggo Alat PLC

Pikeun ngajaga pangaruh panyebaran maksimal, spésifikasi rotor, ramana luhur sareng ka handap dioptimalkeun, LINA Intelligent Control Dispersion Kneader for Karet cocog pikeun bahan rupa-rupa kalebet karét anu ngeusian, plastik, elastomer, keramik sareng batin, sareng padet sanés, bahan padet sareng semi bubuk. Modél ieu PLC Control mixer banbury , rotor kedah didorong ku gear nyambungkeun konstanta, diameter ageung hiji rotor berinteraksi sareng diameter alit anu sabalikna. Aya rabung dina rotor, rolét anu dibentuk sacara hélik di sapanjang rotor pikeun ngijinkeun bahan pencampuran pikeun mindahkeun axio dina ruangan nyampur. Pergaulan penyebaran sabagian dilaksanakeun di jurang leutik antara dua ukuran rotors. Pikeun bahan karasa tinggi. Tungga karbida tiasa dibuang dina permukaan rotor sareng ruangan nyampur. Salaku tambahan, permukaan anu langsung dihubungan sareng bahan-bahanna nyaéta kaca digosok anu ngajamin sagala bahan gampang dibersihkeun tanpa kedap sareng nyingkahan rumus anu leungit sareng polusi. Jinis ieu Leutik Ukuran Banbury Kneader nganggo Sistem PLC sanggup memenuhi paménta ageung dina industri ayeuna. PLC Kontrol Dua Gulung Gila, Kontrol PLC Dua Ganda Guling, Kontrol PLC Buka Gabung Campuran, PLC Karét Dua Karét Gulung, Kontrol PLC Dua Gula Terbuka Terbuka

description

Karakteristik LINA 10 L PLC Kontrol Kneader karét

1. Rekaman data-waktos sareng ékspor waktos kneading, suhu (percampuran ruangan sareng rotor hareup / pungkur), tekanan ram, ayeuna, torsi sareng kode resep.

2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah nyampur, nyimpen 20 rohangan resep.

3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet.

4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.

plc control detail dispersion kneader

production line

applications

Spésifikasi LINA 10 Kasus PLC Kontrol Kneader karét

Item
Specification

remarks

Type

PLC Control


Mixing Capacity
10 liters

Production Yield

8-15KG per time

Subject to the proportion of material and dispersion requirements.
Main Motor Power

15 KW


Flipping Method
Hydraulic type

Flipping Angle
110°

Temperature Control
Heating or/and cooling
Electric/oil/steam heating and circulating water cooling. 
Weight
About 2500 KG

Dimensions
About

2200*1350*2150mm













D Rincian Karét LINA Karét PLC Kneader

kneader details


certifications

transportation

partnership

company profile

workshop

customers

world maps

Jasa Saatos-Jualan Jasa

1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya angkutan dll. Sisi supplier dieusian ku anu mésér.)

2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.

FAQ

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik campur mangtaun-taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?

Latihan operator operator tanaga sareng personel pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?

Mangsa jaminan babar yuran sataun kanggo disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.

Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun nyarankeun sareng setting anu paling luyu pikeun bahan sareng paménta anjeun.




Categories produk : Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Paul Wang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan