Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC > 75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
  • 75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
  • 75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
  • 75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
  • 75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC
  • 75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC

75 Penyebaran Serat Karét Liters nganggo PLC

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 75 Poé

Info dasar

Model No.: LN-PC-75

Warranty: 1 Year

Control Type: PLC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Electric

Type: Rubber Mixer

Motor: Taiwan Dongyuan Or Nanjing Kongte

Gear Reducer: GuoMao Gear Reducer(hard Tooth Surface)

Solenoid Valve: SMC Introduced From Japan

Cylinder Control Valve: AirTAC (Taiwan)

Electronic Components: Omron's And Schneider's

Temperature Sensing System: High-precision Temperature Sensing Lines

Low-voltage Apparatus: Omron /LG/Schneider Etc.

Frequency Converter: Shihlin/ Delta

PLC: Mitsubishi

Turnover Device: Haoxin Or Guomao

Additional Info

bungkusan: Kotak kayu

kakuwatan keur ngasilkeun: Depends

merek: LINA

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10 per mouth

Sertipikat: IS0:9001:2008 SGS CE

Kode HS: 84778000

palabuhan: GuangZhou,ShenZhen

Panjelasan Produk

L INA 75 Liters PLC Dispersion Kneader

Ieu anyar dirancang LINA 75 Liters Pengontrol Campuran Karét Inteliér sareng Rotors Béda henteu ngan ukur tiasa nyampur bahan bubuk sacara épisién, tapi ogé tiasa nyegah ngapung lebu sareng polusi dina bengkel. Friendly-friendly, friendly friendly, cocog pikeun rupa-rupa bahan, panyebaran anu saé, beberesih kalayan gampang pikeun bahan-bahan anu langkung saé, lebu kinerja sareng segel cai kanggo nyegah kabocoran material nyaéta LINA PLC Control Mass Production Rubber Plpers Dispersion Mixer ' s utama kaunggulan dibandingkeun dina industri karét sareng plastik. LINA PET Banbury Campur nyaéta timah industri mesin sareng pasar perusahaan tos lami ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika sareng Éropah. Pikeun nyumponan usaha pikeun ngudag perlindungan lingkungan, LINA nyiptakeun PLC Control Plastik Dispersion Kneader anu sacara ramah pikeun khusus pikeun kneading bahan karét anu ngeusian luhur, sapertos bubuk karbon hideung, bubuk hideung karbon bodas, bubuk keramik, méntal bubuk sareng sateuacana.

mass production detial

production line

applications



Spésifikasi LINA 75 Liters System Cerdas Kacepetan Campuran Campuran

Item
Specification

remarks

Type

PLC Control


Mixing Capacity
75 liter

Production Yield

70-100 KG per time

Subject to the proportion of material and dispersion requirements.
Main Motor Power

110 KW


Flipping Method
Hydraulic type

Flipping Angle
110°

Temperature Control
Heating or/and cooling
Electric/oil/steam heating and circulating water cooling. 
Weight
About 10800 KG
Dimensions

About 3800*2300*3200m













Rincian ngeunaan LINA 75 L iters Intelligent Control Dispersion kneader

kneader details

certifications

transportation

partnership

company profile

workshop

customers

world maps

Jasa Saatos-Jualan Jasa

1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya angkutan, jsb. Sisi supplier dieusian ku anu mésér.)

2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.

FAQ

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik campur mangtaun-taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?

Latihan operator operator tanaga sareng personel pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?

Mangsa jaminan babar yuran sataun kanggo disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.

Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun nyarankeun sareng setting anu paling luyu pikeun bahan sareng paménta anjeun.

Categories produk : Saran Kneader > PLC Saran Saran PLC

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Paul Wang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan