Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Lipur Kédur
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lipur Kédur

Kategori produk tina Lipur Kédur, kami pabrik husus ti Cina, Penyebaran Karét Karét, Campuran Saran Karét suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Karét internal Campuran R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Lipur Kédur suppliers

LINA Pressurized Dispersion Kneader

LINA kneader dispersurized pressurized tinggi dipaké pikeun rupa-rupa bahan kalebet karét anu dieusi séhat, plastik sareng sanyawa plastik karét. Ruang penyampuran kneader LINA dirancang khusus pikeun bahan-bahan anu peryogi tekanan anu ageung sareng lingkungan nyampur. Bahan dikintun sacara intens ku tutup "tipe" tutup tekanan, ku sabab polimér dibeungkeut ku para pangisi langkung efektif sareng ningkatkeun rasio keusikan.


Prinsip damel tina "MW" jenis LINA Pergaulan

Pencét sareng mw dicampur kamuluan tina panyebaran knN LN anu dilarapkeun pikeun mastikeun résistansi abrasion anu saé bahkan dicampur bahan sareng dioptimalkeun parobihan fisik. Desain 2-terapkeun diterapkeun kanggo alat-alat leakage-buktina pikeun utami ningkatkeun kinerja buktina bocor, sareng kolektor debu anu diwangun ngamungkinkeun debu anu saé sareng gancang.

Ruang percampuran didamel tina baja khusus canggih, kalayan permukaan dirawat kalayan baja tahan abrasion, dilapisan ku kromium keras pikeun nyayogikeun résistansi abrasi anu alus sareng jasa jasana 1-2 kali langkung panjang batan panyampur internal tradisional. Ruang anu dicampur dibagi kana jinis tipping sareng jinis angkat. Segel garan mékanis garing dipaké pikeun mastikeun pangropéa gampang sareng perlindungan lingkungan.

Pressurized internal mixer

Spésifikasi kneader panyebaran pressurized LINA

LN Dispersion Kneader

Type

Size

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST (LT) kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500

high pressurized kneaderDispersion mixing machines

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan