Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Lipur Kédur > 1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
  • 1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
  • 1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
  • 1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
  • 1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét
  • 1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét

1 Téks Éksprési Leutik Leutik Pikeun Karét

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 75 Poé

Info dasar

Model No.: LN-P-1

Warranty: 1 Year

Control Type: PLC

Automatic Grade: Automatic

Power Source: Electric

Type: Rubber Mixer

Motor: Taiwan Dongyuan Or Nanjing Kongte

Gear Reducer: GuoMao Gear Reducer(hard Tooth Surface)

Solenoid Valve: SMC Introduced From Japan

Cylinder Control Valve: AirTAC (Taiwan)

Electronic Components: Omron's And Schneider's

Temperature Sensing System: High-precision Temperature Sensing Lines

Low-voltage Apparatus: Omron /LG/Schneider Etc.

Frequency Converter: Shihlin/ Delta

PLC: Mitsubishi

Turnover Device: Haoxin Or Guomao

Additional Info

bungkusan: kotak kayu

kakuwatan keur ngasilkeun: Depands

merek: LINA

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10 per mouth

Sertipikat: IS0:9001:2008 SGS CE

Kode HS: 84778000

palabuhan: GuangZhou,ShenZhen

Panjelasan Produk

LINA 1 Liter Disahkeun ku Jenis Saran Saran

LINA pressurized sareng flipping mesin pencampuran karét nyadiakeun sistem kontrol anu akurat sareng kuat anu sampurna pikeun nguji kneading rupa-rupa bahan. Sistem kontrol PLC LINA Pressurized Kneader tiasa ngimpor sareng ngékspor data anu béda ti komputer ngalangkungan Ethernet. 45% lembaga riset domestik sareng universitas, perusahaan swasta sareng unit militér anu nganggo kneader kasebaran LINA LAB TEST. LINA Rubber Dispersion Kneader dirancang pikeun tampilkeun rupa-rupa pagelaran gumantung kana bahan baku sareng aplikasi. Kami parantos akumulasi langkung ti 20 taun pangalaman dina industri ieu sareng nyumponan tungtutan para klien ti sakumna dunya. LINA Penyebaran Plastik LINA, Campuran Internal Karét

description

Karakteristik LINA 1 L Laboratorium Nganggo Campuran Penyebaran

1. Énéh marahmay.

2. Cocog kanggo rupa-rupa bahan.

3. E pangaruh dispersi xcellent.

4. Pembersih Gampang kanggo bahan anu béda.

5. Hégél beueus lebu kinerja pikeun nyegah bocor bahan.

lab kneader

production line

applications

Spésifikasi Campuran Dispersi Disahkeun ku LINA 1

Item
Specification

remarks

Type Pressurized Flipping Type

Mixing Capacity
1 liter

Production Yield
0.8-1.5 KG per time
Subject to the proportion of material and dispersion requirements.
Main Motor Power
3.7 KW

Flipping Method
Hydraulic type

Flipping Angle
110°

Temperature Control
Heating or/and cooling
Electric/oil/steam heating and circulating water cooling. 
Weight
About 800 KG

Dimensions
About 1600*900*1900 mm












Rincian ngeunaan LINA 1 liter Flipping Type Dispersion kneader

kneader details


certifications

transportation

partnership

company profile

workshop

customers

world maps

Jasa Saatos-Jualan Jasa

1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya transportasi jsb ti pihak supplier anu dieusian ku anu mésér.)

2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.



FAQ


Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik campur mangtaun-taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?

Latihan operator operator tanaga sareng staf perawatan sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?

Periode garansi biaya sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.

Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun nyarankeun sareng setting anu paling luyu pikeun bahan sareng paménta anjeun.




Categories produk : Saran Kneader > Lipur Kédur

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Paul Wang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan