Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Dua Mill Mill > Ngarobih Gancang Dua Ganda Guling
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Ngarobih Gancang Dua Ganda Guling

Kategori produk tina Ngarobih Gancang Dua Ganda Guling, kami pabrik husus ti Cina, Buka Karét Pergaulan, Karét Mesin Pergaulan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Dua Gét Karét Gulung Pergaulan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Ngarobih Gancang Dua Ganda Guling suppliers

LINA Dua Gulung Guling sareng Parobih Gancang


Kacepetan LINA Laras Tipe Dua Ganda Campuran Gulung tiasa diterapkeun pikeun ujian laboratorium sareng garis produksi massal. Jenis Dua Gulung Open Mill ieu sayogi pikeun ngatur laju roller sareng rasio laju roller angger. Frékuénsi konvérénsi mangpaat pikeun ngontrol prosés élemén sareng ngahémat listrik. LINA Variabel Gancang Terbuka LINA dipisahkeun kana konvérsi tunggal sareng konversi dobel.

Fungsi kaamanan nyaéta pertimbangan munggaran LINA Open Mill . Perlu disebatkeun LINA Two Roll Open Mill 's alat kaamanan parantos ngagaduhan sababaraha patén nasional. Insinyur LINA parantos ngaaliti sareng ngamekarkeun alat kaamanan anu komprehensif sapertos tombol eureun darurat derajat 360 derajat, alat pangarang ngabalikeun, alat kaamanan ergonomics sareng sensor inféksi.

detail 4 Inch Heating Type Milling Machine



Roller LINA didamel tina baja karbon anu berkualitas tinggi, anu diobati ku nitriding sareng kromium atos digosok permukaan. Medium roller liang ngajamin awak tiis gancang sareng merata, anu gumantung kana kaseragaman sareng konsistensi ketebalan lambaran.



Fitur utama:

1. Pilihan multifungsi sareng alat kaamanan anu komprehensif henteu ngan ukur ngajaga kaamanan operator tapi ogé ningkatkeun efisiensi produksi.

Ramah-friendly sareng ramah-pangguna pikeun ngirangan konsumsi énergi sareng biaya.

3.Intelligent PLC sistem kontrol rékaman sareng ékspor data akurat sareng gampang, anu mastikeun stabilitas rumus.

4. Daripada metode tradisional pikeun mastikeun kasalametan operasi pangguna, alat kaamanan anu dipatenkeun LINA ngajagi pangguna tina akar bahaya.


Kacida   penampilan : LINA desain laboratorium desain anyar LINA kalayan fungsi pilihan lengkep sareng alat aman, anu mastikeun katepatan rumus sareng efisiensi anu luhur.

Jaminan anu aman:   Roller angkat 360 derajat darurat sareng alat ngerem sabalikna, deteksi otomatis infra red sareng kaamanan ergonomics pikeun mastikeun kasalametan operator.

Operasi cerdas : LINA lab dua roll open mill pikeun nguji produk PLC sistem kontrol lemes anu calakan gampang pikeun ngimpor atanapi ngékspor data sareng catetan. Katepatan dina kontrol sareng pangukuran campur kode sareng babandingan.

Sistem kontrol cerdik PLC: 1. Perekam data real-time sareng ékspor waktos kneading, suhu (mixing chamber and front / back rotors), pressure ram, kiwari, torsi sareng kode resep. 2. Sistem kontrol tiasa disetél ka 20 léngkah nyampur, nyimpen 20 rohangan resep. 3. Sistem kontrol sanggup ngimpor jauh tina prosés ngolah sareng ngawaskeun data, sareng komunikasi sareng MES via antarmuka komunikasi Ethernet. 4. Antarmuka komunikasi Ethernet sareng 20% ​​poin kontrol anu ditangtukeun. Layar rampa disayogikeun.

detail 18 Inch Milling Machine


Spésifikasi LINA Lab Dua Mesin Mesin Gulung

No.

Item

Specifications

1

Type

LN-120/4

LN-160/6

LN-200/9

2

Roller Diameter

120mm

160mm

200mm

3

Roller face width

350mm

350mm

600mm

4

Linear Velocity of Front Roller

18r/min

17r/min

15r/min

5

Velocity Ratio of Rollers

1:1.24

1:1.29

1:1.25

6

Maximum Roll pitch

5mm

5 mm

8mm

 

7

 

Machine Output(kg)

 

0.5-1.5 per time

 

1.5-3 per time

 

3-8 per time

8

Electric heater

3KW

4KW

6KW

9

Motor Power

3.75/5.5KW

5.5KW

11KW

10

Total Weight

About1000KG

About 1000KG

About 1200KG

11

External Dimensions(mm)

About1650*600*1150

About 1650* 600*1150

About 2200* 830*1500


Spésifikasi Mesin Lilin Terbuka LINA LINA

No.

Item

Specifications

1

Type

LN-300/12

LN-360/14

LN-400/16

LN-450/18

LN-550/22

LN-560/24

2

Roller Diameter

300mm

360mm

400mm

450mm

550mm

560mm

3

Roller face width

700mm

900mm

1000mm

1200mm

1500mm

1530mm

4

Linear Velocity of Front Roller

11r/min

12r/min

10r/min

10r/min

8r/min

8r/min

5

Velocity Ratio of Rollers

1:1.3

1:1.3

1:1.3

1:1.3

1:1.35

1:1.3

6

Maximum Roll pitch

10mm

10mm

10mm

12mm

16 mm

15mm

7

Machine Output(kg)

15-18 per time

15-25 per time

20-35 per time

30-50 per time

50-70 per time

50-70 per time

8

Motor Power

15KW

37KW

45KW

55KW

110KW

160KW

9

Total Weight

About 3000KG

About 6500KG

About 8000KG

About 10000KG

About 22000KG

About 22500KG

10

External Dimensions(mm)

3000* 1200*1100

4200* 1800*1800

4920* 1780*2100

5200* 1880*2100

 6650* 2740*2100

 6850* 2840*2100


Mitra Mitra LINA

1. Bantuan pamasangan di situs sayogi. (Henteu aya biaya pikeun masang sareng uji coba, tapi waragad VISA, biaya akomodasi sareng biaya angkutan dll. Anu disayogikeun ku pembeli.)

2. Latihan operator operator sareng tanaga pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

3. Periode jaminan sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi. Salila periode jaminan, panyadia, salami tilu jam ti saprak bewara panawaran ti mana-mana alat anu lepat, kedah nyayogikeun solusi ekspres, sareng, upami diperyogikeun, masihan insinyur jasa pikeun situs di sakuliah China dina waktos 72 jam atanapi situs di Pearl River Delta dina waktu 5 jam (ngaluarkeun waktos perjalanan). Waktu tanggepan pikeun para nasabah di luar negeri kedah disatujuan deui dumasar kana aplikasi visa sareng aksés ka lokasi palanggan.

FAQ

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Mesin LINA parantos kalibet dina mesin campur Karét & Plastik pirang-pirang taun. Kami ngagaduhan bengkel sareng departemén R&D.

Naon ngeunaan garis panduan operasional?

Latihan operator operator tanaga sareng personel pangropéa sareng konsultasi téknis jangka panjang disayogikeun.

Kumaha ngeunaan waktu jaminan?

Periode garansi biaya sataun anu disayogikeun pikeun unit dina operasi normal sareng bagian cadang / komponén jangka panjang sayogi.

Dupi anjeun nawiskeun kustomisasi mesin?

Pasti, LINA bakal masihan anjeun nyarankeun sareng setting anu paling luyu pikeun bahan sareng paménta anjeun.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan