Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Paul Wang Mr. Paul Wang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86--13380195885 email:lina_paul@linajx.com
Home > produk > Saran Kneader > Kneader Kacepetan Panyebaran Speed
Service online
Paul Wang

Mr. Paul Wang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Kneader Kacepetan Panyebaran Speed

Kategori produk tina Kneader Kacepetan Panyebaran Speed, kami pabrik husus ti Cina, Kneader Kacepetan Panyebaran Speed, Campur Internal Laboratorium suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Béda Kacepetan Rotor Kneader R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Kneader Kacepetan Panyebaran Speed suppliers

Saran Saran LINA Leker sareng Frekuensi Inverter

Pikeun duanana Kneader Tés Lab sareng Kneader Produksi Massa, frékuénsi inverter tiasa didopsi pikeun ngadamel laju rotor`. Kecepatan rotor anu tiasa dilereskeun tiasa ngajantenkeun laboratorium tés langkung saé sareng fleksibel sareng produksi nimbulkeun kurang tanaga listrik. Frékuénsi konversi frekuensi LINA leres sadaya ti merek internasional. Sadaya jinis panyebaran kneader panyebaran sayogi sayogi pikeun ngadamel alat ieu.

Dispersion Kneader with Frequency InverterDispersion Kneader (2)

Kaunggulan LINA Dispersion Kneader sareng Artos

1. Énéh marahmay.

2. Cocog kanggo sababaraha bahan.

3. Pangaruh pisan.

4. Pembersih Gampang kanggo bahan anu béda.

5. Seueur kinerja lebu anu langkung saé pikeun nyegah bahan bocor.

Spésifikasi Campuran Panyebaran LINA sareng Artos

LN Kneader with frequency converter

Type

Size

Dimension (mm)

Weight (kg)

LN-LAB TEST (LT) kneader

0.5

1600*900*1900

800

1

1600*900*1900

800

2

1600*900*2000

900

3

1600*900*2100

900

5

1900*1000*2100

1200

10

2200*1350*2150

2500

LN-Mass Production

15

2200*1350*2150

4000

20

2500*1450*2450

3800

25

2500*1500*2500

4500

35

3200*1900*3000

6500

55

3300*2000*3100

7800

75

3800*2300*3200

10800

110

4100*2300*3400

16500

150

4500*2600*3600

19500

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan